Madonna face pace cu Elton John? Vezi care a fost replica dată de divă

Madonna si Elton John
Madonna si Elton John

“Regina muzicii pop” l-a iertat pe marele său rival, Elton John, dar să însemne asta că războiul dintre cei doi cântăreți s-a încheiat? Schimbul de focuri dintre cei doi pare mai intens ca niciodată, iar presupusa iertare a Madonnei e posibil să fi fost de fapt un atac.

[caption id="attachment_225166" align="alignleft" width="273"] sursa: revistatango.ro[/caption]

În timpul concertului pe care Madonna l-a avut în Nisa, aceasta a decis să dedice piesa “Masterpiece” inamicului său, Elton John, spunând că este timpul ca amândoi să o ia de la început și să lase în urmă dușmănia dintre ei, informează reuters.com.

“Știu că îi place foarte mult melodia aceasta și, de asemenea, știu că este unul dintre cei mai mari admiratori ai mei. Și știți ceva? Îl voi ierta!” a spus Madonna mulțimii.

Aici, însă, intervine marea dilemă, precum și intriga problemei: Elton John urăște profund melodia “Masterpiece”, deoarece a fost cea care i-a luat Globul de Aur, la începutul acestui an, atunci când amândoi cântăreții s-au întrecut la categoria “Cel mai bun cântec original”.

Așadar, cu această nouă acțiune, este posibil ca Madonna să îl fi înfuriat și mai tare pe cântăreț.

“De ce este Madonna ca un coșmar? Îmi pare rău, dar cariera ei e terminată. Turneul său a fost un dezastru”, a declarat Elton John, la începutul lunii august în cadrul unui interviu pentru un canal australian. “Ar fi putut să fie o artistă pop foarte bună, dacă s-ar fi dedicat exclusiv pieselor ce aparțin acestui gen de muzică, pe care le interpretează într-un mod strălucit. Dar nu, ea a ţinut să iasă în văzul lumii şi să dovedească tuturor anumite lucruri, a decis să recurgă la toate acele figuri de dans și iată rezultatul: arată ca o stripteuză de bâlci”, a mai spus acesta.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel