Mădălina Ghenea, strălucitoare pe scena de la San Remo

Actriţa şi fotomodelul Mădălina Ghenea a strălucit în urmă cu o seară pe scena festivalului de la San Remo, festival deschis în acest an de Elton John. Românca a deschis celebrul festival de muzică îmbrăcată într-o rochie de gală, lungă, cu un imprimeu ce imită blana de tigru, însă pe parcursul evenimentului a mai purtat alt două ținute care i-au pus în evidență frumusețea.

Românca a deschis celebrul festival de muzică îmbrăcată într-o rochie de gală, lungă, cu un imprimeu ce imită blana de tigru, scrie romaniatv.net. Mădălina Ghenea, foarte emoționată, a povestit cum încă din copilărie urmărea acest festival, alături de familia sa. 

"Eu priveam acest spectacol când eram mică, acasă, în România, cu mama mea, nu de pe canapea. Locuiam cu toţii într-o cameră. Tata se întorcea obosit de la serviciu, trebuia să se odihnească, deci trebuia să stăm cu urechea lipită de televizor, pentru a auzi muzica", a spus românca.

În a doua parte a serii, Mădălina Ghenea a apărut într-o rochie strălucitoare, de culoare argintie, inspirată din moda anilor '20.  Apoi, românca s-a schimbat într-o rochie neagră, care i-a scos în evidență trupul sculptat.

Vezi AICI foto

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel