Mădălin Voicu va deveni, pentru a șaptea oară, tată

Madalin Voicu
Madalin Voicu

Deputatul Mădălin Voicu se poate lăuda cu o familie numeroasă în anul în care va împlini 60 de ani. Potrivit unei declarații făcute în cadrul unei emisiuni TV, Mădălin Voicu va deveni tată pentru a șaptea oară, fapt care-l pune în alertă un pic, deoarece trebuie să ajungă la vârsta de 90 de ani pentru a-i vedea pe toți copiii la casele lor.

"Sunt foarte bucuros pentru Ştefan (n.red.- cel mai recent născut, în vârstă de 3 ani), o să crească împreună cu o soră sau un frate, ce-o da Dumnezeu", a declarat parlamentarul Mădălin Voicu, citează Adevărul.

Soţia lui, Carmen Olteanu nu e foarte încântată, însă viitorul tătic știe deja ce are de făcut, trebuie să mai trăiască cel puțin 30 de ani, pentru a-și putea onora îndatoririle de părinte pentru toți cei șapte copii ai săi, inclusiv cel care se va naște.

"Sunt undeva uşor panicat, pentru că eu ar trebui sa trăiesc 90 de ani ca să îi văd pe toţi la casele lor", a mărturisit  deputatul, care anul acesta în iunie va împlini 60 de ani.

Mădălin Voicu are o familie, pe cât de numeroasă, pe atât de frumoasă: din două relatii din tinerete, are acum doi băieți de peste 30 de ani - Bogdan si Alex, ambii aflați acum în străinătate. Al treilea fiu este Mădălin Voicu Jr., muzician ca și tatăl său, acesta fiind urmat de Ioana și Tudor, făcuți cu Adriana, iar Ștefan, care s-a născut în 2009 este rodul iubirii politicianului cu pictorița Carmen Olteanu.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel