Mădălin Ionescu, despre DIVORȚUL de Cristina Șișcanu. "Nu au existat gesturi care să lase răni adânci"

Foto: Instagram Cristina Siscanu
Foto: Instagram Cristina Siscanu

Mădălin Ionescu a făcut primele declarații despre despărțirea de Cristina Șișcanu.

Mădălin Ionescu este unul dintre cei mai cunoscuți și apreciați prezentatori TV din România. El și Cristina Șișcanu sunt căsătoriți din anul 2011 și au împreună o fetiță, pe care o cresc alături de ceilalți doi copii ai prezentatorului. 

După ce s-a zvonit că relația dintre Mădălin Ionescu și Cristina Șișcanu s-a destrămat, prezentatorul TV a făcut primele declarații. 

Acesta a recunoscut că au existat momente când relația de cuplu cu Cristina Șișcanu a fost pe muchie de cuțit, însă a precizat că fiecare clipă dificilă a fost depășită cu inteligență, comunicarea fiind deosebit de importantă. Mai mult, Mădălin Ionescu a sublinitat că niciodată el și soția sa nu și-au pus problema unui divorț.

În luna iunie, Mădălin Ionescu și Cristina Șișcanu au sărbătorit 10 ani de la cununia religioasă.

Iată ce a spus Mădălin Ionescu

"Au existat situații în care am avut divergențe, dar niciodată nu ne-am gândit serios la separare. Nu am plecat de acasă, nu ne-am jignit, nu au existat acte, gesturi care să lase răni adânci", a mărturisit Mădălin Ionescu.

În completare, el a spus care este secretul relației perfecte: "Comunicarea, afecțiunea permanentă, altruismul, pasiunea întreținută, încercarea continuă de a nu-i provoca suferințe partenerei/partenerului, absența jignirilor". 

Mădălin Ionescu a plâns din cauza Cristinei Șișcanu: Acest moment mi-a rupt sufletul

Cristina Şişcanu, soția lui Mădălin Ionescu, a participat la emisiunea "Survivor România", emisiune filmată în Republica Dominicană. Departe de sufletul lui pereche, Mădălin Ionescu a recunoscut atunci că a fost afectat emoțional și că a plâns. 

Mădălin Ionescu a recunoscut, în mediul online, că îi era greu departe de Cristina Șișcanu, mai ales când micuța Petra, văzându-și mama, a început să strige "Hai, mami, hai, mami!". Mai mult, Petra săruta televizorul de fiecare dată când Cristina Șișcanu apărea pe ecran, iar Mădălin Ionescu a început să plângă. 

”Acest moment mi-a rupt sufletul", a scris Mădălin Ionescu, pe pagina sa de Instagram, în dreptul filmulețului în care micuța Petra își vede mama la televizor.

”Banii nu au stat vreo clipă la baza acestei decizii. Mulțumim lui Dumnezeu, chiar avem cu ce trăi. Putea să stea liniștită acasă. Așa cum a spus, a fost decizia ei. A vrut să-și testeze limitele și sa facă parte dintr-o experiență foarte puternică. Cristina are o rezistență ieșită din comun. Mai greu decât acest show... a fost să se despartă de Petra", a mărturisit Mădălin Ionescu, pe pagina de socializare, înainte ca soția sa să plece în Republica Dominicană.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel