Lupte pentru putere, bani și obsesii răzbunătoare. Astrolog, semnal de alarmă

Lorina Corozan (Astro Skat) a explicat ce ne așteaptă în perioada următoare.

Așa cum ne-a obișnuit deja, astrologul a realizat o analiză amplă în care ne spune la ce trebuie să fim atenți.

Iată analiza semnată de Lorina Corozan (Astro Skat):

Începând cu 3 ianuarie, războinicul cosmic Marte şi-a făcut intrarea în zona umedă a Scorpionului pe care de altfel o şi conduce, alături de Pluto. Ajungerea lui în această zodie a secretelor, ocultismului, morţii şi regenerării ar fi fost resimţită ca o explozie liniştită, dar eliberatoare după fricţiunile şi tensiunile relaţiilor pe care le exprima Balanţa mai zilele trecute. Spun "ar fi fost resimţită" deoarece lucrurile nu vor sta întocmai, dată fiind retrogradarea ce vine.

Scorpionul este un semn crud şi nemilos, dar în acelaşi timp un animal ciudat şi sofisticat, cu multă autoritate asupra instinctelor primare ale naşterii şi morţii, ale sexualităţii şi psihanalizei. Iar dacă punem lucrurile cap la cap, vom avea un întreg tablou de energizare a straturilor inconştientului, dobândind curajul şi forţa de a pătrunde adânc în subteran, de a ancheta acele tărâmuri ascunse până la cel mai intim nivel, pentru a scoate la suprafaţă toate procesele radicale de creaţie şi distrugere ascunse în ultima vreme, cu scopul reînnoirii.

Deşi Scorpionul va reaprinde scânteia de foc a planetei, îi va tempera totuşi agresivitatea, înlocuind-o cu strategia. Pentru că este o planetă a curajului şi a dorinţei de afirmare, este posibil ca activităţile noastre să fie îndreptate spre acţiuni deliberate de amputare a unui rău, iar pionieratele să ne conducă de această dată spre tărâmuri obscure.

Ştim că Scorpionul e un semn fix, perseverent şi determinat. Pe de altă parte, guvernatorul prim care-l conduce este Pluto, un astru cu energie extremă. Nu-i exclus ca ceea ce vom traversa până în prima săptămână de martie şi apoi în perioada 28 mai-2 august să aibă o rezonanţă profundă, premeditată, cu consecinţe radicale. Ceva ce nu se doreşte a fi vindecat cu de la noi putere va fi dat la o parte cu forţă de evenimente din exterior. Cale de mijloc nu prea va exista şi nicio piatră nu va fi lăsată neîntoarsă în acel sector de astrogramă stăpânit de zodie... pe care fiecare îl avem. Tendinţele vremurilor vor fi acelea de a ascuţi instinctul de supravieţuire pentru unii şi dorinţa de control pentru alţii, iar consecinţele depind de acţiunile fiecăruia. Ele vor fi cu atât mai grave cu cât nu vor vrea să înţeleagă şi să accepte lecţiile pe care Marte le va oferi, cel puţin în lunile retrogradării. Atunci, greşelile care se vor face din 18 februarie până în 17 aprilie îşi vor "cere drepturile" mai apoi, iar noile planuri făcute se pot întoarce împotriva celui care le-a iniţiat.

Cum universul ştie să echilibreze energiile, vom avea şi potenţial de vindecare pe parcursul acestor luni. Unul ar fi trigonul Marte-Neptun, din 14-28 ianuarie, iar altul va fi acela Marte-Chiron, din perioada 30 ianuarie-22 februarie.

[citeste si]

Vă sugerez precauţie însă între 23 ianuarie şi 13 februarie când, deşi Marte e bine susţinut de Pluto, pe fondul unei tensiuni cu Soarele, a inconjuncției cu Uranus, dar şi al careului Pluto-Uranus, orice acţiune izvorâtă din mândrie, aroganţă, gelozie, suspiciune, obsesie, resentimente ori răzbunare, ar putea aduce consecinţe neaşteptat de dure şi crude pentru că sacrificiul şi puterea de distrugere a unora vor fi duse la extrem ca să-şi atingă ţelul, ridicând nivelul ostilităţilor. Cu precădere tot în această perioadă aveţi grijă la corpul fizic, la sănătate şi imprudențe la drum ori la sala de gimnastică, la acte de viol, incendii, explozii sau mânuirea armelor de foc! Prudenţă şi în zilele 17-21 iunie, 10-18 iulie, inclusiv dacă mergeţi la mare sau ştrand!

Divorțuri și probleme de sănătate

E posibil să crească numărul de divorţuri dacă legăturile se bazau doar pe obligaţii sociale sau în afara căsniciei există şi o terţă persoană, să se ridice nivelul de poluare şi toxicitate(?!), iar medical, să crească numărul de operaţii chirurgicale, transfuzii de sânge, probleme cu capul (pentru că Marte stăpâneşte totuşi Berbecul unde se află acum Uranus), deficienţă de calciu, de fluor, infecţii şi inflamaţii.

Pentru că zodia în discuţie activează instinctele primare, aşa cum am amintit de la începutul articolului, probabil că Marte îşi va demonstra acum masculinitatea şi forţa în relaţii, dorind ca prin magnetismul pe care îl degajă să impresioneze potenţialul partener. Intensitatea emoţională şi dorinţa de a cuceri s-ar putea manifesta în relaţii intime duse până la acel "sex periculos" ori legături care, cu cât sunt mai interzise, cu atât devin mai strânse. Astfel, oricare nativ cu planete personale în Scorpionul natal, poate declanşa "orbirea" altora; de asemenea şi aceia pentru care intră în acest joc Pluto natal ori planetele situate în casa 8 din harta personală. Dacă însă în aceste legături se va descoperi trădarea, dacă se va suspecta că e doar un joc duplicitar, lucrurile nu vor evolua prea plăcut pentru celălalt, căci el va fi eliminat definitiv din viaţa celui pe care l-a înşelat. La capătul opus, dacă încrederea se va dovedi cinstită şi corectă, toate noile relaţii făcute cu Marte în Scorpion, mai puţin când planeta e retrogradă, vor fi durabile "până la moarte" cum se spune.

Scorpionul mai reprezintă şi finanţele, taxele, moştenirile, băncile, creditele şi, în general, banii proveniţi de la alţii. Aici va fi deci o altă zonă sensibilă a gestionării acestora. Aceia care au înşelat pe altul s-ar putea să se trezească în mari complicaţii, căci supărarea poate fi intensă şi dulce răzbunarea aceluia într-o astfel de perioadă.

Luaţi-vă deci o lungă perioada a acestui an măsuri raţionale de apărare şi control pentru a nu vă trezi scoşi forţat din scena vreunui episod al vieţii voastre... Ieşiţi mai bine uşor cu de la voi putere dacă simţiţi că lucrurile se inflamează! Ridicaţi-vă deasupra umbrelor ce rezultă din eventualele lupte pentru putere, bani, afaceri cu droguri, de prostituţie, atitudini neiertătoare sau orice fel de obsesii răzbunătoare!

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel