Luna Neagră, trigon cu Uranus, apoi cu Jupiter. Horoscop weekend 27 - 28 aprilie: Avem aspecte... păcătoase!

Imagine cu rol ilustrativ / Sursa foto: Freepik
Imagine cu rol ilustrativ / Sursa foto: Freepik

Astrologul Daniela Simulescu a explicat la ce să ne așteptăm în weekendul 26-28 aprilie, din punct de vedere astrologic.

"Zilele acestea, vorbim aici de tot weekendul, avem niște aspecte să le spunem "păcătoase" din punct de vedere al teoriei astrologice. Cumva, astrele nu vor să ni le dea pe toate săptămâna viitoare, considerată Săptămâna Mare, Luminată și cum mai spun oamenii.

Când zic păcătoase nu vă gândiți neapărat la ceva rău, ci mai degrabă la momente în care ne detașăm de cine suntem noi cu adevărat și îndrăznim puțin mai mult. Avem curaj, sau mai degrabă tupeu. Nu ne mai pasă de ce zice societatea, de ce zice lumea, și ne vedem noi de viață”, a explicat Daniela Simulescu la DC News TV.

Citește mai departe pe dcnewstv.ro>>

Zodia care s-ar putea trezi într-o criză

Deși Mercur și-a oprit retrogradarea în semnul Berbecului, am putea avea câteva zile pline de încurcături din cauza lipsei de răbdare. Marte se apropie de o conjuncție cu Neptun în semnul Peștilor, așa că s-ar putea să avem probleme și cu lipsa de motivație. 

Iată ce ar putea să se întâmple în viața ta, în funcție de zodie:

BERBEC

Poţi profita de zilele acestea să ai grijă de garderobă, de vestimentaţie, de înfățișare şi să te simți bine în propria piele, indiferent ce înseamnă asta. Profită din plin!

TAUR

Trebuie să profiţi mult de perioada aceasta. Răsfaţă-te cum nu ai mai făcut-o de mult timp. Să nu ai aşteptări foarte mari de la prieteni!  Citește mai departe>>

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel