Luminița Anghel, primele declarații după acuzațiile făcute de David Pușcaș: Mi-am făcut datoria cât s-a putut. Viaţa merge înainte

Foto: captură video YouTube, Antena Stars
Foto: captură video YouTube, Antena Stars

David Pușcaș a fost invitat în emisiunea „În oglindă”, moderată de Mihai Ghiță, acolo unde a făcut mai multe declarații cu privire la relația pe care o are în prezent cu Luminița Anghel, dar şi la evenimentele din copilăria sa. Artista a avut o singură replică: "Poate să spună ce vrea."

Invitat la emisiunea "În oglindă", tânărul a dezvăluit mai multe detalii din viața sa și a vorbit despre momentul în care a aflat că a fost adoptat. Din  spusele lui David, Luminiţa l-ar fi abuzat emoţional în copilărie şi chiar l-ar fi pedepsit crunt atunci când făcea boacăne. Mai mult, spune el, mama lui adoptivă nu se băga atunci când tatăl vitreg îl bătea -  "Stătea închisă în sufragerie şi nu se implica deloc, nu zicea nimic, în timp ce eu eram călcat în picioare."

Mărturii cutremurătoare din copilărie

David Pușcaș recunoaşte că a avut o copilărie frumoasă cât a fost mic, locuind alături de Luminița Anghel și Marcel Pușcaș pe Calea Victoriei. Tânărul a mărturisit că s-a bucurat de momente frumoase și spune că, în prezent, amintirile din locuința din centrul Capitalei au fost unele dintre cele mai frumoase. „Când eram mic nu mi-a lipsit absolut nimic(...) Am crescut pe Calea Victoriei, pe atunci mama era cu tatăl meu, Marcel Pușcaș. Îmi e dor și acum de casa unde am locuit, pentru că eu, în timpul vieții cu mama, ne-am tot mutat. Ei au divorțat, dar a fost frumos până când a intervenit divorțul. Ei au divorțat când aveam vreo 7 – 8 ani”, a povestit el la „În oglindă” cu Mihai Ghiță.

David susține că nu mai ține legătura cu Luminița Anghel, iar în prezent spune că nu își vorbesc nici de zilele de naștere. „Mama nu îmi dă mesaje de sănătate, nu mă caută de sărbători, nu ne vedem de ziua mea, de ziua ei, eu pentru ea nu mai exist”, a declarat David pe YouTube.

Luminița Anghel a reacţionat

Contactată de către jurnaliștii WOWbiz.ro, Luminița Anghel a ales să fie discretă și a preferat să nu comenteze afirmațiile făcute de el. Îndrăgita cântăreață a mărturisit că și-a făcut datoria față de el atât cât s-a putut. „Prefer să nu comentez. Mi-am făcut datoria cât s-a putut. Am pus punct. Poate să spună ce dorește.  Viața merge înainte. Dumnezeu are grijă de toți,în funcție de fapte ”, a declarat Luminița Anghel, pentru sursa citată. David Puşcaş a mai lansat astfel de acuzaţii şi în trecut, pe mai multe posturi de televiziune, drept pentru care Luminiţa Anghel a ales să se distanţeze de fiul pe care l-a adoptat în tinereţe şi să nu-i mai dea curs la nicio afirmaţie lansată în spaţiul public.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel