Luana Ibacka, despre idila cu Ştefan Bănică Jr. - VIDEO

luana
luana

Despre Luana Ibacka, fosta soție a lui Cabral,  puţini ştiu că prezentatoarea a stârnit pasiunea lui Ştefan Bănică Jr.  Vorbind despre acest episod în emisiunea "Wowbiz" la Kanal D, Luana Ibacka a povestit că "idila" cu Ştefan Bănică Jr. a fost una adolescentină, care a început pe băncile şcolii.

Se pare însă că dragostea l-a inspirat pe artist să-i dedice prezentatoarei tv o melodie, care îi poartă numele, "Luana", şi care a apărut pe primul lui album, "Un actor, un rock'n'roll".

 Chiar dacă Luana a declarat că ea nu a fost niciodată "prietena" lui Ştefan Bănică Jr, a recunoscut că între ei au existat "anumite flirturi, ocheade", ba chiar păstrează şi acum "oracolul" din acea vreme. Interesant este faptul că toate rubricile completate de Ştefan o au în prim-plan pe Luana, el neferindu-se să-şi recunoască dragostea.

Luana Ibacka s-a căsătorit cu Cabral în 2000, după patru ani de relaţie, chiar dacă diferența de vârstă dintre ei era de 10 ani. Am eu o preferinţă să fie bărbaţii mai tineri, relata Luana la un moment dat. Cei doi au divorţat la doar doi ani de la căsătorie şi un an de la naşterea lui Inoke, fetiţa lor în vârstă de 11 ani.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel