Loredana, Sentimente: Bună seara iubito, cel mai de succes album, o poveste inedită

Fragmente emoționante din cartea Loredana, Sentimente făcute au fost făcute publice. Artista a dezvăluit și cum a fost produs primul mare album: ''Bună seara, iubito"

În această săptămână au fost făcute publice câteva fragmente din cartea "Loredana, Sentimente" care urmează a fi lansată pe 26 noiembrie la concertul artistei de la Sala Palatului, iar fanii au fost invitați să le fotografieze și să le posteze în social media pentru a câștiga cărți cu autograful Loredanei.

Un fragment din carte dezvăluit publicului prezintă prima întâlnire a Loredanei cu compozitorul Adrian Enescu, cel care a scris pentru ea albumul "Bună seara, iubito", cel mai bine vândut album din muzica românească – peste 1,5 milioane de exemplare.

"Mi-a cerut să dau o probă. Nu mi s-a făcut frică, eram doar puțin agitată. Mi-a pus un cântec, să îl ascult de 2–3 ori, mi-a așezat în față textul și apoi a zis: „Hai, înregistrează!" Cântecul era O inimă de 16 ani. Un cântec foarte dificil! Cu accent, ritmat, foarte diferit de tot ceea ce cântasem până atunci. Pe un registru extrem de întins, de jos până foarte sus. După ce am tras prima dublă, m-a oprit, a reascultat și a zis: „Ești genială." M-am înmuiat, toată adrenalina s-a domolit și m-am relaxat. L-am auzit cum îmi spune: „Uite, știi ce? Vreau să fac un album cu tine!"

Loredana se află în repetiții intense pentru ceea ce se anunță a fi unul dintre cele mai spectaculoase show-uri ale sale - Sentimente, un concert multisenzorial, cu invitați aduși de peste hotare și cu o desfășurare impresionantă de costume și efecte speciale.

Concertul Loredana Sentimente – o incursiune emoționantă în viața artistei - are loc pe 26 noiembrie, ora 20:00, la Sala Palatului.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel