Loredana Groza și Gabi Luncă, la tribunal, pentru o melodie

gabi_lunca
gabi_lunca

Loredana Groza a fost dată în judecată de cântăreața de muzică lăutărească Gabi Luncă, pentru nerespectarea drepturilor de autor. Mărul discordiei, o melodie interpretată în premieră de Gabi Luncă, pentru care cele două artiste trebuie să se prezinte în 12 decembrie la primul termen al procesului.  

Cântăreaţa de muzică lăutărească Gabi Luncă a dat-o în judecată pe Loredana Groza pentru că aceasta a cântat o melodie de-a ei, fără să plătească drepturi de autor. Melodia incriminată este "Într-o zi la poarta mea", înregistrată de Loredana pe albumul "Agurida", scrie RTV.net.

Gabi Luncă este supărată, în special, pentru faptul că Loredana Groza nici măcar nu a întrebat-o dacă poate să folosească melodia respectivă.

Referitor la subiect, Loredana Groza a precizat că melodia a fost cântată prima dată de Gabi Luncă, însă a aflat de la Asociaţia pentru Drepturile de Autor că melodia nu are un autor înregistrat şi că face parte din folclorului sârbesc.

Cele două artiste trebuie să se prezinte în fața instanței în data de 12 decembrie, când a fost stabilit primul termen al procesului.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel