Loredana Groza, mesaj pentru tatăl său! “Ești eroul meu!”

Loredana Groza are o relație specială cu tatăl său! Cei doi sunt foarte apropiați, iar Lori spune că dragostea sa este ancora ei. 

Acesta a împlinit 81 de ani, iar vedeta nu a contenit să-l laude și să-i facă o declarație de zile mari. Artista i-a urat tatălui său multă sănătate și îl consideră eroul ei, dar și un izvor nesecat de inspirație. A avut ce să moștenească de la el, așa că acum a venit momentul să îi mulțumească părintelui său pentru faptul că i-a fost alături oricând și a susținut-o întotdeauna.

(oar_w460)

“81 de ani!!!! La Mulți Ani Tataie!!!! Ești eroul meu, stânca mea în timpuri dificile, exemplu de tenacitate și consecvență, ești povestitorul și scriitorul cel mai prolific și mai talentat pe care l-am cunoscut, ești bunicul copiilor de toate vârstele!!! Dragostea ta este ancora mea! Să-ți dea Dumnezeu și Măicuța Domnului sănătate și viață lungă și senină, putere să ne scrii cât mai multe din izvorul tău nesecat de inspirație, să fii fericit și mândru de noi, copiii tăi!!! Te iubesc tăticuțul meu drag că fără tine n-aș fi existat:)”, este mesajul postat de Loredana Groza, pe pagina sa de Facebook, special pentru ziua de naștere a tatălui său, Vasile Groza, care a împlinit 81 de ani.

  

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel