Loredana Groza, încasări URIAȘE. Ce AVERE are artista la 50 de ani. "Am ce-mi trebuie"

La 50 de ani, Loredana Groza este una dintre cele mai iubite artiste din România. Iată ce avere uriașă are. 

Chiar dacă acum are venituri uriașe din concerte și din emisiunile pe care le jurizează, Loredana Groza s-a confruntat cu mari probleme financiare în trecut. 

Artista a urcat prima dată pe scenă la vârsta de 16 ani, atunci când a câștigat marele premiu la "Steaua fără nume". De atunci, interpreta a lansat mai multe hituri de mare succes. Aceasta a mărturisit că a trăit și cu un leu pe zi.

"Erau zile în care nu aveam decât un leu şi îmi planificam să mănânc patru chifle. Peste drum de hotel era un fel de minibrutărie, unde făceau nişte chifle foarte bune. Şi am zis: o să îmi iau una dimineaţa, îmi mai iau una la prânz şi îmi păstrez două pentru seară. Costa 25 de bani o chiflă. Nu mi se părea că n-am ce-mi trebuie, fiindcă nu aveam termen de comparaţie. Nu existau copii care să vină cu Mercedesul la şcoală. Câţi bani îmi dăduseră ai mei, atâţia aveam, nu mi se părea nimic anormal", declara Loredana Groza în cartea publicată de editura “Curtea Veche”.

Loredana Groza, încasări uriașe. La cât s-ar ridica averea

Fiecare concert al ei este exploziv, motiv pentru care și câștigurile sunt pe măsură. Pentru o singură oră de concert, Loredana Groza ar încasa în jur de 250.000 de euro, pe care trebuie să îi împartă cu cei 25 de instrumentaliști și balerini, citează tacataca.prosport.ro

În ultimii ani, încasările solistei au fost uriașe, ea câștigând și din contractele cu televiziunile, nu doar din concerte. După un contract de 20 de ani cu PRO TV, Loredana a decis să se mute la competiție, la Antena 1, acolo unde ar câștiga în jur de 50.000 de euro.

Astfel, averea Loredanei Groza ar depăși 1 milion de euro.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel