Loredana Groza, în rolul unei cântărețe, în serialul "Lasă-mă, îmi place! Camera 609": "Se ştie că îmi plac provocările!"

Cel mai nou proiect ce poartă semnătura Ruxandra Ion şi Dream Film Production, comedia romantică Lasă-mă, îmi place! Camera 609, de la Antena 1, o readuce pe micile ecrane pe Loredana. 

Îndrăgita artistă revine astfel la una dintre pasiunile ei, actoria, şi o întruchipează pe Felicia Soare, o cântăreaţă nonconformistă. Alături de ea, telespectatorii o vor putea urmări în această toamnă şi pe Graţiela Voicu, actriţa care o va interpreta pe Diana, fiica acesteia şi soţia lui Victor (Matei Negrescu). 

Una dintre cele mai cunoscute şi iubite artiste din România, Loredana, s-a lansat în muzică la vârsta de 14 ani, câştigând cele mai importante trofee ale momentului - Steaua fără nume şi Festivalul de la Mamaia. De aproape 40 de ani, artista cucereşte generaţie după generaţie cu vocea ei unică şi cântecele sale, peste 600 înregistrate, majoritatea fiind scrise şi produse chiar de către ea. Cu peste 20 de milioane de albume înregistrate şi milioane de discuri vândute, a concertat pe toate continentele, în mii de spectacole. În film şi-a făcut debutul în A doua cădere a Constantinopolului, fiind cel mai mare succes de casă în cinema-ul românesc. A jucat în filme internaţionale, precum Modigliani, alături de Andy Garcia, dar şi româneşti, Minte-mă frumos sau Moştenirea, şi în seriale tv de succes, precum

Regina, Inimă de ţigan sau Aniela. Loredana a jucat rolul Killer Queen în musical-ul We will rock you, pe muzica de la queen, iar în prezent joacă rolul principal în celebrul music-hall Mamma Mia. Odată cu prima comedie romantică românească Lasă-mă, îmi place! Camera 609, de la Antena 1, artista se întoarce la una dintre pasiunile sale, actoria.  

În proiectul de la Antena 1, Loredana o va interpreta pe Felicia Soare, mama Dianei, logodnica lui Victor (Matei Negrescu), o cântăreaţă nonconformistă, care cânta într-un bar înainte de Revoluţie. După ce a pus mâna pe un politician înstărit, a uitat de unde a plecat şi nu s-a sfiit să îşi înşele bărbatul de nenumărate ori, fără scrupule. Deşi a făcut parte din toate matrapazlâcurile soţului, atunci când acesta dă de necaz, alege să pozeze în victimă. Persoană cu un caracter fals, Felicia se dă drept prietena mamei lui Victor, însă în realitate i-a fost amantă soţului acesteia.

"Se ştie că îmi plac provocările!"

"Sunt încântată să fac parte din acest nou proiect şi să mă reîntâlnesc cu o parte din echipa cu care am lucrat la Inimă de ţigan sau Regina. Îmi place să joc, chiar dacă e o diferenţă între a juca un personaj pe scenă, aşa cum fac în musical-ul Mamma Mia, şi a interpreta un rol pe micul sau marele ecran. Personajul meu din noul serial se numeşte Felicia şi este un personaj controversat. Îmi dă posibilitatea să-l abordez într-o cheie diferită faţă de personajele pe care le-am jucat până acum. E o nouă provocare şi se ştie că îmi plac provocările!”, a declarat Loredana.

Alături de Loredana, în serialul romance de la Antena 1 telespectatorii o vor putea urmări în această toamnă şi pe tânăra actriţă Graţiela Voicu. Aceasta o va interpreta pe Diana, logodnica lui Victor, protagonistul serialului. Cei doi au crescut împreună, pentru ca mai apoi Diana să plece să studieze moda la Paris. La revenirea în ţară, copleşită de faptul că familia ei a pierdut întreaga avere, acceptă uneltirea mamei ei de a se vedea cu Victor, văzând în această relaţie singura ei şansă de salvare. Arogantă şi plină de ea, egoistă, răsfăţată şi oportuniscă, Diana se agaţă această şansă. 

"Ea se iubeşte pe ea mai mult decât orice"

"Diana este piperul care nu lipseşte niciodată de lângă sare. Abia ajunsă de la Paris, renunţă la viaţa de fotomodel pentru scopurile, dar mai ales pentru mama ei.  Nu mi-a fost greu să recunosc şi în mine felul grăbit al Dianei de a rezolva singură şi impulsiv problemele, dar mi-a fost greu să mă adaptez unui fel de a exista atât de feminin ca al Dianei şi cred că aici s-a născut şi provocarea cea mai mare. De la “fata lui tata” la “fata lui mami”. Mie îmi plac hainele largi, ea ar alege oricând o fustă strâmtă.

Ea se iubeşte pe ea mai mult decât orice şi nu îşi dă voie să aibă un moment real vulnerabil (spun real pentru că poate fi o actriţă excelentă atunci când e ceva ce îşi doreşte în joc). Nu îşi permite să se abată de la drum. E foarte strictă în ce priveşte viata ei şi are principii clare, pe când eu sunt puţin invers. Cred că lucrurile care menţin balanţa sunt micile sau marile asemănări între noi două. Uneori am senzaţia că Diana îmi vine mănușă. Majoritatea oamenilor o plictisesc, se enervează repede, luptă pentru ce e al ei, îi place scandalul, nu are stare, îşi bagă nasul peste tot. Două gemene care nu seamănă. Deci cum să nu îmi placă proiectul? Mă super provoacă! Şi a venit de nicaieri, exact cum îmi place mie!”, a mărturisit Graţiela Voicu. 

Distribuția serialului este una de excepție și va continua să fie anunţată în perioada următoare. Nume consacrate din teatru, film și televiziune, actori care nu au mai apărut demul pe micile ecrane, dar și nume noi, vor face deliciul telespectatorilor. Filmările pentru Lasă-mă, îmi place! Camera 609 sunt în plină desfăşurare, în paralel cu filmările pentru cel de-al doilea sezon al proiectului Lia – Sotia soţului meu, iar ambele vor putea fi urmărite în această toamnă, la Antena 1. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel