Loredana Groza, despre frumusețe, după criticile dure pentru operațiile estetice

Loredana Groza
Loredana Groza

Loredana Groza a vorbit despre definiția frumuseții după ce a fost dur criticată pe rețelele sociale pentru intervențiile estetice din ultima perioadă.

„Cred că există doar o practică pe care trebuie să o ai, o rutină, în a-ți îngriji trupul chipul și mintea și spiritul. Toate acestea trebuie corelate. Nu poți să ai grijă doar de ridurile de pe față și să ai riduri în suflet. Nu poți să bârfești, să judeci pe alții și să arăți bine în exterior, pentru că toate astea își pun amprenta.

Orice gând negativ, orice răutate, emoție negativă te îmbătrânesc și într-un fel te urâțesc. De ce să nu recunoaștem? Oamenii frumoși sunt oamenii care emană din interior o generozitate și o bunătate.

Cred că a te păstra în această mentalitate, spiritualitate te ajută să arăți bine, să rămâi tânăr, pentru că o minte tânără e nesufocată de idei preconcepute și răutăți gratuite!", a explicat Loredana Groza, pentru VIVA!

Nu este pentru prima dată când Loredana Groza răspunde criticilor aduse cu privire la operațiile estetice. Potrivit artistei, aceia care te vorbesc de rău, de fapt te plac mai mult decât ar vrea să recunoască.

Vezi și: Loredana Groza și fiica, experiență de neuitat: "A fost pentru prima dată"

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel