Loredana Groza arată fantastic pe Instagram, dar cum arată NEMACHIATĂ. FOTO: A fost surprinsă pe stradă

Imaginea Loredanei Groza arată total diferit în realitate. 

Când nu e machiată de profesioniști și editată perfect pentru Instagram, Loredana Groza nu arată precum femeia fatală. Dorind, în ultimul timp, să se prezinte publicului larg într-o imagine de ”sex-simbol”, celebra vedetă și cântăreață s-a promovat cât mai provocator și controversat. Schimbările feței sale sunt vizibile și au generat multe reacții în spațiul public, chiar dacă Loredana Groza nu le recunoaște. Glumele, răutăcioase de altfel, dar generate tocmai de această industrie care prezintă perfecțiunea într-un singur fel, spun că... ”ce bătrână arăta Loredana când era tânără”, căci naturalețea nu reprezintă, nici pe departe, un punct forte în showbiz-ul românesc. Pentru a fi luate în seamă în media mondenă, femeile aleg aceleași operații estetice, creându-se astfel ceea ce am putea numi moda ”gemenelor”. Tot ce putem spune este că industria este una profitabilă și de lungă durată pentru medicii esteticieni. 

”Nicio operație estetică. Am avut de la natură noroc”

Loredana Groza afirmă, însă, că nu are operații estetice.

"Nicio operație estetică. Nu am silicoane, nu am liftinguri, nici n-aș avea timp să fac asta, chiar dacă poate, cine știe, nu sunt împotriva lor și admir femeile care încearcă să arate bine indiferent de vârstă și au curajul să se transforme, dar cred că sunt în ziua de astăzi atâtea posibilități să arăți bine fără să faci lucruri radicale. Ținând dietă, făcând sport, având grijă de corpul tău, de fața ta. Sunt tratamente, sunt chestii total neinvazive care te ajută să fii wow. Și am avut de la natură noroc că m-am născut cu dotările de riguare și n-am avut nevoie să completez, să vin cu jențile luate din oraș", a declarat Loredana Groza pentru Antena Stars. 

Vezi aici mai multe imagini cu Loredana Groza din trecut

Și chiar dacă în zilele noastre, pe Instagram, Loredana Groza se prezintă pe sine extrem de provocatoare, câteodată fiind aspru criticată pentru aparițiile sale, când iese pe stradă, afișează o imagine total diferită. 

Jurnaliștii de la Evenimentul Zilei au surprins-o pe aceasta pe stradă nemachiată și îmbrăcată sport, în negru. 

Vezi imaginile în GALERIA FOTO. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel