Loredana Groza, adevărul despre bustul proeminent: N-am avut nevoie să completez, să vin cu jențile luate din oraș

La 51 de ani, Loredana Groza este una dintre cele mai iubite artiste din România, iar în ultimii ani a fost des criticată și acuzată că ar fi apelat la operațiile estetice, însă de-a lungul timpului, a negat aceste informații.

Într-un interviu pentru Antena Stars, vedeta a vorbit din nou despre operațiile estetice și le-a dat peste nas invidioșilor și a mărturisit că nu este împotriva intervențiilor de ordin estetic și chiar le apreciază pe cele care își doresc să arate impecabil indiferent de vârsta pe care o au.

"Nicio operație estetică"

"Nicio operație estetică. Nu am silicoane, nu am liftinguri, nici n-aș avea timp să fac asta, chiar dacă poate, cine știe, nu sunt împotriva lor și admir femeile care încearcă să arate bine indiferent de vârstă și au curajul să se transforme, dar cred că sunt în ziua de astăzi atâtea posibilități să arăți bine fără să faci lucruri radicale.

Ținând dietă, făcând sport, având grijă de corpul tău, de fața ta. Sunt tratamente, sunt chestii total neinvazive care te ajută să fii wow. Și am avut de la natură noroc că m-am născut cu dotările de rigoare și n-am avut nevoie să completez, să vin cu jențile luate din oraș", a declarat Loredana Groza, în exclusivitate pentru Antena Stars.

Cu toate acestea, televizorul o cam dă de gol pe cântăreața care susține că "a avut noroc de la natură că s-a născut cu dotările de rigoare", iar imaginea ei între realitate și ecran este mult diferită la fiecare apariție.

Dacă în imaginile pe care le publică pe rețele de socializare arată perfect și vrea să pară cu 30 de ani mai tânără, cu o piele întinsă și o siluetă de invidiat, ridurile și anii ies în evidență pe chipul ei atunci când apare pe micile ecrane, în emisiunile la care participă sau pe care le jurizează.

Loredana Groza, dată de gol. Are sau nu silicoane?

Florin Burescu, creatorul de modă ale cărui ținute sunt apreciate de vedetele de la noi, precum Loredana Groza, Paula Chirilă, Adriana Bahmuţeanu, Gigi Becali, Jeny Nicolau, Raoul, Maria Loga, Niculina Stoican, a dat-o de gol pe Loredana Groza și a spus dacă artista are sau nu silicoane.

Pe lângă profesia lui de bază, moda, Florin Burescu participă din când în când la evenimente ca și amfitrion, motiv pentru care a avut ocazia să stea alături de Loredana Groza de multe ori și a văzut care sunt obiceiurile cântăreței. 

Citește mai departe pe dcmedical.ro>>

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel