Lora & Shift ajung "Până în Rai"! "De mult ne-am dorit..."

Vara continuă să ne aducă surprize muzicale și cele mai hot piese, iar de data aceasta este vorba despre o colaborare pe cât de surprinzătoare, pe atât de dorită. Lora & Shift și-au unit forțele pentru prima dată, s-au jucat cu notele muzicale și s-au aliniat trendurilor în materie de hituri cu piesa “Până în Rai”. 

Cu un videoclip ce aduce aminte de verile toride și te trimite direct pe plajele exotice cu palmieri, petreceri nebune și fete sexy, piesa promite să contureze cât se poate de cool zilele de vară și să se alăture celorlalte hituri prezente în topurile românești semnate de Lora: "Cinci" și "Dor să te ador", în colaborare cu Doddy.

(oar_w460)

"Este o nouă piesă lansată de pe viitorul meu album, “Despre demoni și iertare” și face parte din zona mai luminoasă a albumului, care emană foarte multă bună dispoziție și chef de dans. Mă bucur că am reușit să colaborez cu prietenul meu bun de foarte mulți ani, din Galați, Shift. De mult ne-am dorit o colaborare și iată că avem și piesa perfectă pentru noi. Vreau să le mulțumesc tuturor pentru implicare, dar și prietenilor mei care s-au alăturat nebuniei din videoclip", declară LORA.

Cum se poate transforma luna decembrie într-o luna frumoasă de mai? Cum arată drumul spre Rai și cum se petrece nebunește până acolo? Lora & Shift au răspunsul la aceste întrebări, dar și premisele unui nou hit, care este pe cale să înnebunească fanii și să între direct în topul cele mai ascultate piese din muzica românească.

LORA este una dintre cele mai bune voci feminine din România, cu milioane de vizualizări pe YouTube și hit-uri ca "Rămas bun", "Ne împotrivim", "Floare la ureche", "Cinci" sau "Bine mersi", care au ajuns în toate topurile muzicale. Artista a lansat în urmă cu câteva luni hitul "Dor să te ador", alături de Doddy, care a adunat într-un timp scurt peste 32 de milioane de vizualizări pe YouTube și a stat aproape o lună în topul Trending.
Anul 2018 se anunță unul extrem de vibrant, Lora pregătind un material surpriză pentru sfârșitul anului.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel