Lora, la capătul puterilor: ''M-am simțit părăsită''

Lora
Lora

Lora a avut parte de multe împliniri în plan profesional, dar și în cel sentimental. Cântăreața mărturisește că au fost multe momente în care s-a simțit părăsită de oameni și singurul care i-a fost alături a fost Dumnezeu.

”Poate o să vi se pară ciudat, dar am avut momente când nu a fost nimeni alături de mine, dar cred că experienţa asta m-a făcut mai puternică şi mai încrezătoare în forţele mele. Când m-am simţit părăsită de oameni într-o perioadă mai grea am ştiut că cineva acolo sus mă iubeşte. Cred că în acest moment sunt într-un punct al vieţii mele în care simt că am susţinerea necondiţionată a familiei şi a iubitului meu”, a declarat Lora pentru revista Spy.

În prezent, cântăreața trăiește o frumoasă poveste de dragoste alături de impresarul său. ”M-a cucerit fără să vrea, fără să-mi dau seama, fără să îşi dea el seama. A venit după foarte mult timp petrecut împreună şi a venit în acelaşi timp din ambele părţi. Pur şi simplu ne-am acordat unul cu celălalt. Nu aş spune statut, pentru că pare ca şi cum el a câştigat acest statut. Întâi am fost prieteni şi după am devenit un cuplu. Ionuţ este cel mai bun prieten al meu, am încredere totală în el, de asta mi-am şi lăsat cariera în mâinile lui. Doi oameni care se gândesc la nuntă şi îşi doresc un copil, doar în această direcţie se îndreaptă., a adăugat Lora pentru aceeași sursă.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel