Lora, în LACRIMI. Imaginea DURERII, val de mesaje: Păcat că nimeni nu a văzut...

foto Facebook LORA
foto Facebook LORA

Lora și-a arătat partea vulnerabilă. 

”Nu știu cine are nevoie să vadă asta... dar reușitele nu vin doar cu zâmbete. În spatele lor e multă muncă, multe nopți nedormite, lacrimi și momente când te îndoiești de tine. Și e ok.” a scris Lora, pe Facebook. 

”Ai perfectă dreptate dar tu fii tare, scumpo!”, ”Lora, reușitele așa vin, cu plâns, cu gânduri multe, cu frământări, cu invidie, o spun din experiență, și acum sunt și mai puternică și încrezătoare. Nu există alte soluții!”, ”Păcat că nimeni nu a văzut munca din spatele dublajelor de desene animate. Extraordinară interpretarea dată de dvs, atât cântecelor, cât și al personajului Dorothy, din Întoarcerea lui Legendele din OZ. "Încălzirea" vocii cu piese consacrate, din repertoriul artiștilor români vechi, cum ar fi Mihaela Runceanu, a fost de vis. Am vrut să vă reamintesc de acel moment, să vă felicit, și să vă aducă măcar un zâmbet și energie pozitivă. Toate cele bune.”, ”Te-am apreciat și te voi aprecia mereu pentru puterea și ambiția de care dai mereu dovadă. Unul dintre multele lucruri învățate de la tine este să nu renunț niciodată la ceea ce îmi doresc indiferent de ce e vorba. Mulțumesc că exiști, inspiri și vindeci. Capul sus!”, ”Lora viața are suișuri și coborâșuri. Important este să nu uiți cine ești. Curaj, noi femeile suntem puternice pe cât de fragile ne cred unii. Mult succes mai departe și când este nevoie plângi, plânsul te ajută să descarci energia negativă! Te pup, fată frumoasă!” sunt doar câteva dintre mesajele de încurajare. 

”Recunosc că nu te plac deloc, dar...”

”Hai să-ți spun una. Recunosc că nu te plac deloc, asta pentru "trecutul" tău. Cine sunt eu să te judec sau să te condamn???? Greșeli avem toți. Doar că, spre norocul meu, eu nu sunt persoană publică. Dar acum... am văzut lacrimile după obrajii tăi și am simțit o mare durere. Lacrimile arată că ești om, ești puternică și niciodată să nu îți fie rușine că ai momente când simți că nu mai poti. Azi plângi, mâine te ridici mult mai puternică și mergi mai departe.” i-a scris un internaut. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel