Lora, declarație surprinzătoare: "Nu am fost susținută de familie"

Cântăreața Lora mărturisește că nu a avut parte de susținerea părinților pentru o carieră în industria muzicală. Provine dintr-o familie de cadre medicale și astăzi, dacă nu ar fi reușit să își convingă familia, artista ar fi fost medicul care ne salvează viața, nu omul care ne încântă ziua cu piese frumoase.

"Cu toată iubirea pe care o am pentru mama și pe care o are ea pentru mine, am fost un copil care nu a fost susținut de familie, dar nu vreau să dramatizez, e foarte important să știi tu ce vrei să faci și să lupți pentru visul tău, iar eu sunt genul de om care a trebui să conving, pentru că era o vreme în care industria nu era ca acum... Fiind din familie de medici, de cadre medicale, mama-farmacist, tata-doctor, s-a vrut ori să fiu în domeniul acesta, ori să fie ceva mai sigur. Nici în ziua de astăzi nu este sigur acest domeniu al industriei muzicale.", a declarat Lora în cadrul unui interviu acordat pentru Star Matinal.

O melodie a artistei reprezentativă în acest sens este single-ul "Capu' sus".

Lora Petrescu trăiește în prezent o relație frumoasă de dragoste alături de managerul ei, Ionuț Ghenu. În trecut, cântăreața a fost căsătorită cu Dan Badea, actor de comedie și artist de stand-up comedy.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel