Liviu Vârciu, sfat de la chef Bontea: Nici prin cap nu-mi trecea…

Nea Mărin și Liviu Vârciu, împreună cu Gina Pistol, Daniela Crudu, Pepe și Andrei Ștefănescu, vin cu noi surprize, marţi seară, în cadrul emisiunii ”Poftiți în vacanță”.

Una dintre multele responsabilități ale vedetelor din tabăra lui nea Mărin este să gătească pentru copiii aflați pentru prima dată în viața lor într-o vacanță.

”Ei sunt foarte încântați că au camerele lângă ale noastre, sunt surprinși. Nu realizează că noi de asta suntem aici, pentru ei. Nu le vine să creadă că noi chiar gătim pentru ei”, spune Pepe.

Dacă în prima zi cel care și-a asumat rolul de bucătar a fost Pepe, de data aceasta Liviu Vârciu este responsabil să gătească papricaș. Cu această ocazie a mărturisit că, de fiecare dată când gătește, îi vin în minte sfaturile lui chef Sorin Bontea.

”De câte ori gătesc mă gândesc la ce-mi zicea chef Bontea. Nu pot să uit un sfat de la el și anume că, după ce iau carnea de pe grătar, trebuie să o las câteva minute să se odihnească. Cine s-ar fi gândit la asta? Eu, ca tot omul, imediat abia așteptam să gust repede o bucățică, nici prin cap nu-mi trecea să las carnea să se odihnească”, spune Liviu Vârciu.

[citeste si]

Cât de greu îi va fi lui Liviu Vârciu să gătească și cum va reuși să facă față provocărilor neașteptate la care este supus de nea Mărin, telespectatorii vor vedea în seara aceasta, de la ora 20.00, la Antena 1.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel