Liviu Vârciu, DRAMA neștiută. Cine e băiatul de care are grijă. A ASCUNS ani de zile. "REGRETUL meu"

Liviu Vârciu a trecut prin momente cumplite. Cine e băiatul de care are grijă de câțiva ani. 

În ceea ce privește familia, Liviu Vârciu este destul de discret, însă un detaliu neștiut de nimeni a ieșit acum la iveală. Este vorba de fratele lui, Ionuț, care a murit într-un accident groaznic de mașină în anul 2009.

Liviu Vârciu a trecut prin momente cumplite atunci, dar i-a făcut acestuia o promisiune pe care o va respecta toată viața. Ionuț Vârciu avea un băiat de un an, pe nume Mario, de care prezentatorul TV a avut grijă cât de mult a putut. 

„Regretul meu cel mai mare este că nu mi-am ajutat mai mult părinții, când trebuia, când eram în L.A și puteam. Și regret că nu am stat mai mult cu frate-miu”, declara Liviu Vârciu acum ceva timp. 

"Este înnebunit după unchiul său"

”Liviu își sună des nepotul și se interesează de soarta lui. Îi duce cadouri și nu lipsește în niciun moment important din viață puștiului. Băiatul este apropiat și de bunicii din partea tatălui, care îl iubesc ca pe ochii din cap. Vârciu l-a luat de câteva ori pe copil și la București, unde i-a făcut toate poftele. La rândul sau, băiatul lui Ionuț este înnebunit după unchiul său. Financiar nu îl ajută pentru că nu este nevoie, dar în schimb îi oferă toată afecțiunea unui tată”, a declarat un apropiat al familiei Vârciu, citează ciao.ro

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel