Liviu Guță, scandal monstru și jigniri: Axinte este un papiţoi cu căciulă! Are să-mi dea 20.000 euro

Scandalurile se țin lanț în showbiz. De această dată, cei doi protagoniști sunt Liviu Guță și Axinte. S-au aruncat acuzații grave și jigniri.

”Axinte e un papiţoi cu căciulă. Are să-mi dea 20.000 euro, din concerte, din 2009! Mi-a băgat beţe-n roate, ca să nu mai cânt la spectacolele în aer liber, le-a zis tuturor că sunt ţepar. Am familie, am nevoie de bani, numai rele îmi face! Am cântat foarte mult în Piatra-Neamţ şi tot ce există sate, comune. Din 20.000 de euro, ţin minte, şi ca să nu fiu nesimţit, cred că am primit vreo 6.000 de euro, ceilalţi s-au dus pe Apa Sâmbetei.

Haideţi să vă spun cum procedează Axinte, Florin Petrescu, la spectacolele pe care le organizează şi la restaurantele de la noi. Mi-au spus foarte mulţi oameni, am filmări când Axinte îi spune unui patron de local că Liviu Guţă nu mai cântă, că cere foarte mult, că mai bine ar aduce pe altcineva. Vă daţi seama că, în toţi anii mei, Axinte mi-a făcut cel mai mare rău, dragii mei. Pentru că atunci când nu te supui şi nu mergi pe banii pe care ţi-i dă el, începe să facă manevre de genul ăsta. M-a pus şi pe afişe, cap de afiş, pe la evenimentele din ţară. Eu nu ştiam nimic. El îmi zicea că s-a suspendat spectacolul. Lumea venea de dragul meu, iar Axinte le spuneq că n-am ajuns, că-s neserios, că aşa fac mereu”, a spus Liviu Guță, într-un clip încărcat pe canalul său de YouTube. 

”Liviu e un nebun de om. Îl dau şi în judecată"

”Liviu e un nebun de om. Nu-l mai bagă nimeni în seamă, nu mai are nunţi că nu-l ia nimeni şi s-a făcut vlogger peste noapte. Îl dau şi în judecată, da câinii latră, ursul merge. Şi pe Daniela Györfi a certat-o că, în 2004,  el a scos piesa "De ce mă minţi, de ce mă minţi?" şi că e melodia lui, nu a Danielei. Stă acasă şi nu are ce face! Stă şi el în casă şi se plictiseşte. Şi ce zice, dau şi în Daniela, că e melodia mea, dau şi în Axinte, că acum 15 ani avea să-mi dea bani, dar nu mi i-a mai dat, şi de aceea nu mă mai ia lumea la concerte”, a spus Florin Petrescu ("Axinte" de la Vacanța Mare), pentru click.ro.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel