Lista artiștilor care vor cânta pe bani publici de Revelion 2022. Mai multe primării din țară au găsit buget

Mai multe primării din țară au găsit buget pentru artiști și în acest an de Revelion 2022. Lista persoanelor care vor cânta pe bani publici o găsiți mai jos.

Pitești

La Pitești vor urca pe scenă Matteo și Mira. „Relaxarea restricțiilor pentru perioada Sărbătorilor a făcut posibilă organizarea, de către municipalitate, a unui eveniment pe care mulți piteșteni l-au așteptat cu nerăbdare: spectacolul de Revelion, în centrul orașului. Astfel, pe scena ce va fi amplasată în Piața Primăriei, vor concerta, în noaptea dintre ani, două nume îndrăgite ale muzicii românești: trupa „Matteo”, cu un recital live de 50 de minute, urmată de solista Mira, însoțită de instrumentiștii săi, ce va electriza atmosfera pentru încă o jumătate de oră. În deschiderea spectacolului, la invitația municipalității, vor cânta artiști talentați din Pitești: Maria Jugănaru, finalista Superstar Romania, și formația „Andrei&Adrian Tase” (tânărul compozitor Andrei Tase, în duo alături de tatăl său, doctorul Adrian Tase).


Noaptea dintre ani va fi sărbătorită, în Piața Primăriei, începând cu ora 23:00, cu muzică și bună dispoziție, iar momentul trecerii în noul an, întâmpinat cu încredere și speranță de mai bine, va fi marcat, așa cum era obiceiul, printr-un foc de artificii spectaculos. Accesul este liber pentru orice doritor, cu respectarea măsurilor de prevenție impuse de contextul pandemic: distanțare fizică și purtarea corectă a măștii de protecție”, a transmis Primăria Pitești unde edil este Cristian Gentea de la PSD.

Arad

Formaţia Bosquito este capul de afiş al programului festiv pregătit de Primăria Arad cu ocazia Revelionului. Călin Bibarț (PNL), edilul Aradului, a menţionat că bugetul alocat pentru manifestările de Revelion este sub nivelul a 30% din bugetul de sărbătoare pe 2018 sau 2019, precizând că pentru prestaţiile artistice Primăria va plăti în total 16.000 de euro, iar pentru focul de artificii 7.000 de euro.

Craiova

Primăria Craiova a anunțat că de Revelion 2022, vor urca pe scenă Inna și Alina Eremia. Aici este primar Lia Olguța Vasilescu.

Iași

Pe scena ce va fi amenajată în fața Palatului Culturii din Iași vor urca în noaptea de Revelion Mircea Baniciu, Ovidiu Lipan Țăndărică, Direcția 5, Nicoleta Nucă, Alexandra Ungureanu, dar și Admiral C4C, un artist internațional stabilit de câțiva ani în România. Aici este primar Mihai Chirica, fost PSD-ist, fost PNL-ist.

Constanța

La Constanța vor veni patru DJ celebri - Adrian Eftimie, Vali Bărbulescu, Optick, Sllash&Doope să asigure scena, logistica, sonorizarea, luminile și personalul tehnic. Aici edil este Vergil Chițac (PNL).

Buzău

La Buzău, unde este primar Constantin Toma (PSD), vor cânta Irina Rimes, Raluka și bandul Balkanic.

Dacă vor interveni modificări cu privire la numele artiștilor care vor concerta de Revelion 2022, vom anunța aici informațiile.

Fără Revelion în aer liber organizat de Nicușor Dan

Primăria București a răspuns la o solicitare DC News privind organizarea unui eveniment în aer liber, în Piața Constituției - sau alt loc - de Revelion 2022.

„Sunt Anca Murgoci, redactor www.dcnews.ro. Avem o întrebare pentru domnul primar Nicușor Dan. Dat fiind faptul că s-au ridicat restricțiile cu privire la organizarea de evenimente în aer liber specifice Revelionului, Primăria București va organiza un eveniment în aer liber, în Piața Constituției - sau alt loc? Va fi vreun concert în noaptea dintre ani în București, în aer liber, organizat de Primăria București? Dacă da, vă rog să ne dați mai multe detalii despre eveniment - cine va cânta la concert și alte detalii. Dacă nu, vă rog să ne spuneți motivul”, a fost întrebarea DC News.

Răspunsul transmis de Primăria București:

„Primăria Municipiului București nu va organiza anul acesta spectacole de Revelion. 

Primarul General, Nicușor Dan, a explicat că noile condiții de participare la evenimente publice au fost anunțate la începutul lunii decembrie, ceea ce înseamnă că nu a mai fost timp pentru organizarea acestora. 

Primarul General a mai declarat că operatorii privați care doresc să organizeze spectacole de Anul Nou o pot face, după plata taxelor necesare și conform legislației în vigoare”, a fost răspunsul transmis în exclusivitate la solicitarea DC News.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel