Lindsay Lohan va poza pentru revista Playboy. Vezi cât va primi

lindsay lohan
lindsay lohan

Actriţa, căreia justiţia americană i-a ordonat săptămâna trecută să efectueze 16 ore pe săptămână de muncă în folosul comunităţii, la morga din Los Angeles, din cauza încălcării regimului de libertate condiţionată, va primi 1 milion de dolari pentru această şedinţă foto.

Potrivit site-ului TMZ.com, starleta în vârstă de 25 de ani a refuzat iniţial suma de 750.000 de dolari pe care patronul revistei Playboy i-a oferit-o pentru a poza nud în publicaţia sa şi a cerut ca această sumă să se apropie de 1 milion de dolari, informază Mediafax.

Potrivit presei americane, şedinţa foto a început în weekend-ul trecut.

Lindsay Lohan riscă să petreacă 18 luni în închisoare dacă va fi găsită vinovată, pe 2 noiembrie, de violarea termenilor regimului de libertate condiţionată de care beneficiase după ce fusese arestată în 2007, pentru posesie de stupefiante şi conducerea automobilului în stare de ebrietate.

Aceasta nu este pentru prima dată când starleta americană pozează goală.

În 2008, Lindsay Lohan s-a dezbrăcat pentru o şedinţă fotografică specială, care a recreat celebrul colaj "Last Sitting" cu Marilyn Monroe, realizat de fotograful Bert Stern cu doar şase săptămâni înainte de moartea vedetei americane, pentru numărul din iunie 1962 al revistei Vogue. Cu acea ocazie, Lindsay Lohan a spus că s-a simţit "foarte confortabil" să pozeze goală.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel