Lindsay Lohan dă în judecată producătorii unui joc video

Lindsay Lohan i-a dat în judecată pe producătorii jocului „Grand Theft Auto V” deoarece i-ar fi utilizat imaginea, fără permisiunea ei, pentru crearea unui personaj, se arată în documentele depuse miercuri la un tribunal din New York, conform Reuters.

Lindsay Lohan a acuzat compania Take-Two Interactive Software Inc., din New York, și filiala sa Rockstar Games că i-a folosit imaginea în crearea personajului Lacey Jonas din jocul video „Grand Theft Auto V”.

În plângerea depusă la Curtea Supremă din New York, Lindsay Lohan susține că cele două companii au promovat personajul Lacey Jonas și jocul video în care jucătorii trebuie să o salveze pe aceasta de paparazzi, cu câteva luni înaintea de lansarea „Grand Theft Auto V”.

VEZI ȘI: GTA Online s-a lansat

Potrivit lui Lindsay Lohan, personajul Lacey Jonas ar fi împrumutat câteva trăsături ale actriței, inclusiv vocea, imaginea și ținutele, iar în jocul video apare inclusiv hotelul Chateau Marmont din West Hollywood, California, unde a locuit actrița la un moment dat. 

Susținând că jocul video încalcă dreptul la viața privată din legislația statului New York, Lindsay Lohan solicită compensații financiare a căror valoare nu a fost dată publicității.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel