Limbajul trupului, ce transmiți fără să vrei

Un gest face cât o mie de cuvinte. Privirea, felul în care ne așezăm mâinile și picioarele, mimica, toate acestea pot fi indicii care pot dezvălui atitudinea unei persoane. Află și tu care sunt semnele pe care o persoană le transmite fără să vrea.

Revista Elle prezintă care sunt semnele pe care le transmiți în mod neintenționat:

1. Când îți place cu adevărat cineva. În momentul în care îți place cu adevărat de cineva, picioarele tale vor fi îndreptate înspre direcția acelei persoane de fiecare dată când veți vorbi. Așadar, de fiecare dată când vei sta de vorbă cu bărbatul pe care îl placi, corpul tău îi va transmite câteva semnale, fără ca tu să vrei asta.

2. Când nu îți place de cineva. Dacă atunci când îți place de cineva, picioarele tale sunt îndreptate în direcția respectivei persoane, lucrurile sunt fix invers atunci când aceasta îți este complet antipatică. Deși vei încerca să zâmbești și să ai o atitudine placută, picioarele tale se vor depărta involuntar de acea persoană, direcția acestora fiind orientată în opoziție.

3. Când minți. Poate crezi că cineva minte atunci când evită contactul vizual, însă acest lucru poate fi doar un mic indiciu. Poți demasca cu adevărat o persoană atunci când aceasta clipește des, își atinge mâinile sau pune mâna pe nas.

4. Ești copleșită. În momentele în care ești copleșită, este posibil să îți aduci umerii spre față. Acest lucru arată că ești stresată, dar poate indica și faptul că te simți învinsă. Încearcă să îți îmbunătățești poziția și să stai dreaptă, deoarece în acest fel îți vei îmbunătății încrederea în sine.

5. Ești nerăbdătoare. De obicei, în momentele în care nu mai ai răbdare, îți vei mișca foarte mult mâinile și vei vorbi repede. Desigur, aceste lucruri pot arăta că ești și foarte emoționată. Un alt semn poate fi datul din picioare atunci când stai pe un scaun.

6. Arăți compasiune. Dacă ești o persoană empatică, îți vei arată compasiunea ducându-ți mâna în dreptul pieptului. În felul acesta tu arăți că îți pare rău cu adevărat atunci când o persoană îți vorbește despre un eveniment neplăcut. În schimb, dacă cineva îți va spune că îi pare rău, însă mâinile nu se vor mișca, atunci acestei persoane nu îi pasă deloc de situație.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel