Lili Sandu, cu LACRIMI în ochi. Probleme GRAVE cu bebelușul: "DOUĂ momente în care îl pot vedea"

Lili Sandu
Lili Sandu

Lili Sandu a trecut prin momente cumplite la maternitate când a dat naștere băiețelului ei.

Problemele s-au ținut lanț în momentul în care Lili Sandu a născut, încă din momentul nașterii deoarece nu a putut să nască pe cale naturală și s-a apelat la cezariană. Apoi bebelușul a stat timp de două zile cu perfuzii.

"La 24 de ore după ce l-am născut pe Thomas, doctorul neonatolog a descoperit o bilurubină destul de crescută, asta înseamnă că are icter. În general, copiii au o formă mai ușoară de icter. Doamna doctor și-a dat seama încă din primele lui ore de viață și a decis să acționeze imediat, ținându-l pe Thomas la acele lămpi speciale.

Bilurubina era destul de crescută, în jur 12-14, este un icter mai avansat din cauză faptului că există o incompatibilitate între grupa mea de sânge și cea a lui Silviu, tatăl lui Thomas, au existat niște anticorpi care au dat peste cap acest nivel al bilurubinei. Ideea este că el stă în permanență la aceste lămpi. Sunt doar două momente ale zilei în care îl pot vedea și în care pot sta cu el și îl pot alăpta. Și asta din a treia zi, pentru că până în a treia zi a stat doar la lampă și n-am putut să-l țin în brațe”, a spus Lili Sandu într-un clip video realizat pe patul de spital, în acele clipe dureroase.

 
 
 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Despre alăptat s-au scris multe și și-au dat mulți cu părerea. Dacă sa fie public sau privat sincer cred ca tine de tine ca mama și nu de prejudecățile altora. Ador sa-mi alăptez puiul și o fac fără pic de pudoare pentru ca la fel îmi este și dragostea pentru el: liberă și nelimitata! ???? Am aflat din documentarile mele ca un criteriu important in alăptare este hidratarea tocmai de aceea pe parcursul zilei am grija sa beau minim 6-8 pahare cu apa. Am ales apa minerală oligominerala Aquatique pentru că are un conținut redus de minerale, fapt benefic în hidratarea și purificarea organismului. #Aquatiquepentrucelmic #Happymotherhappybaby

O postare distribuită de L I L I S A N D U (@lilisandu_official) pe

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel