Pietreanu o critică pe "Lila", pentru că-și plânge de milă în public

radu_pietreanu
radu_pietreanu

Radu Pietreanu, membru fondator al grupului Vacanța Mare și interpretul personajului Costel, a criticat dur declarația recentă a fostei sale colege de grup, Mirela Stoian, în care afirma că este șomeră de 5 ani de zile.

“Mi se pare jenant și nu mă așteptam ca Mirela, o femeie atât de echilibrată și de mândră, să-și plângă de milă în public. După destrămarea trupei Vacanța Mare, fiecare s-a descurcat cum a putut. Am scris un pilot de sitcom pentru Prima Tv care s-a difuzat în 2010, de Paști. După aceasta, am continuat pe cont propriu. Eu mi-am făcut trupă de folk și de parody. Am avut emisiune și pe Etno Tv, în fiecare sâmbătă. Mirela și Ani Crețu au avut și ele o colaborare cu Etno TV. Eu, Axinte și Mugur am mai apărut la televizor ca invitați în diverse talk-show-uri”, a declarat Radu Pietreanu, pentru WOWbiz.

Ani Crețu, care peste două luni va deveni mămică, a povestit și ea cum s-a descurcat după ce s-a destrămat Vacanța Mare.  ne-a povestit ca, intr-o perioada, avea cate 7 joburi. “După ce s-a destrămat Vacanța Mare, am avut bani cât să trăiesc o perioadă. Dar am mai făcut și o facultate de psiho-pedagogie ca să pot preda. (...) Sunt angajată la teatru, joc în diferite piese. Am lucrat și la Etno Tv vreo două luni. Pe lângă toate acestea, sunt imaginea unui salon de înfrumusețare și imaginea unei firme de cosmetice bazate pe produse bio. La firma de make-up fac și management. Mai mult, am pus și voci pentru Disneyland. Fiecare își gestionează viața după cum știe. Eu am muncit mult ca să am ce am acum și n-am făcut nici compromisuri”, a declarat Ani Crețu pentru WOWbiz.ro.

Mirela Stoian, interpreta personajului „Lila” din Vacanța Mare a mărturisit, recent, că după ce grupul de comedie s-a destrămat nu a reușit sub niciun chip să își găsească un alt loc de muncă, iar de cinci ani ea trăiește din banii părinților.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel