Lidia Buble și Harlys Becerra, luați la MIȘTO de Dani Oțil: N-ați văzut? Cine-i, mă, ăla?

Foto: Instagram Lidia Buble / Youtube Speak
Foto: Instagram Lidia Buble / Youtube Speak

Dani Oțil a făcut mișto de Lidia Buble și de relația cu Harlys Becerra.

La mai bine un an de la despărțirea de Răzvan Simion, Lidia Buble are o relație cu actorul de origine cubanează Harlys Becerra.  În luna septembrie, speculațiile apărute în legătura cu relația lor au fost confirmate de fotografiile publicate de artistă, aflată atunci în vacanță la Ibiza. 

Lidia Buble a organizat pe contul său de Instagram o sesiune de întrebări și răspunsuri. Pentru că a primit foarte multe întrebări despre actorul cubanez Harlys Becerra, artista a dat cărțile pe față.

Lidia Buble s-a declarat 'foarte fericită' și 'foarte împlinită pe toate planurile'

”Câte întrebări sunt pe tema asta, deja peste o sută. Primesc şi zilnic mesaje, este foarte lungă povestea (n.r. cu Harlys Becerra), trebuie să îmi iau o zi să vă povestesc. Da, chiar sunt fericită, foarte fericită şi foarte împlinită pe toate planurile.

În două-trei cuvinte, mi-a pus Dumnezeu mâna în cap. Eu cred că fiecare om merită să fie fericit şi vă doresc să fiţi măcar la fel de fericiţi cum sunt eu. Sunt norocoasă. Pentru mine nu există actori, cântăreţi, vedete, ne-vedete. Fiecare avem un job, o meserie pe care o facem, dar da, este foarte adevărată că dragoste vine când nu te aştepţi şi răsare unde nu te aştepţi.”, a transmis Lidia Buble pe Instagram, potrivit Cancan.

Dani Oțil, glumă despre Lidia Buble și iubitul ei

Invitat în podcastul lui Speak, Dani Oțil a făcut o remarcă acidă la adresa cântăreței și a noului său iubit.

”Și acum, Lidia Buble cum e cu ăsta? Cu ăsta... cu cubanezul? N-ați văzut? Acum este frumușelul cu barbă. Ăsta! Cine-i, mă, ăla, Frumușelul cu barbă? Acum, sincer!", a spus Dani Oțil.

"Da, cine e? E cu un băiat, nu?", a spus Speak, uimit de informația pe care i-a dat-o Dani Oțil.

"Da, dar ei, neavând nume, folosesc apelative. Uite, Turbo Prințesica...", a spus Dani Oțil în stilul său caracteristic.

"Cine-i Turbo Prințesica?", a întrebat Speak.

"E o fată din oraș! Eu vreau să fiu eu Turbo Prințișorul! Am mașină tare la curse și sunt un pic prințișor", a completat Dani Oțil.

Lidia Buble, despre noua sa relație. "Mi-a pus Dumnezeu mâna în cap"

"Câte întrebări sunt pe tema asta, deja peste o sută. Primesc şi zilnic mesaje, este foarte lungă povestea (n.r. cu Harlys Becerra), trebuie să îmi iau o zi să vă povestesc. Da, chiar sunt fericită, foarte fericită şi foarte împlinită pe toate planurile.

În două-trei cuvinte, mi-a pus Dumnezeu mâna în cap. Eu cred că fiecare om merită să fie fericit şi vă doresc să fiţi măcar la fel de fericiţi cum sunt eu. Sunt norocoasă. Pentru mine nu există actori, cântăreţi, vedete, ne-vedete. Fiecare avem un job, o meserie pe care o facem, dar da, este foarte adevărată că dragoste vine când nu te aştepţi şi răsare unde nu te aştepţi", a transmis Lidia Buble pe Instagram.

Cine e Harlys Becerra

Harlys Becerra s-a născut pe 11 iunie 1984, în Cuba.

Presupusul iubit al Lidiei Buble este un bărbat înalt, cu mușchi și are o înălțime de 1.82 metri, potrivit cancan.ro. Actorul este cunoscut pentru aparițiile sale în producții precum: ””Vis a vis”, ”Bounty Hunters ”, ”Rețeaua Cubaneză”, ”A opta victimă”.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel