Lidia Buble RUPE tăcerea despre Răzvan Simion: O spun, cu RISCUL să ajung pe PRIMA pagină. Da, este adevărat!

Foto: Instagram
Foto: Instagram

Lidia Buble a rupt tăcerea despre relația cu Răzvan Simion. Mărturisirea care i-a uimit pe urmăritorii ei. 

Lidia Buble și Răzvan Simion au format unul dintre cele mai solide cupluri din showbiz, iar anunțul despărțirii a luat prin surprindere pe toată lumea. 

Mesajul scris atunci de Răzvan Simion, șters ulterior de pe pagina sa, a dat de înțeles că ruptura s-a produs din cauza Lidiei, care și-ar fi dorit altceva. De atunci, despre Lidia Buble s-au zvonit o mulțime de lucruri, s-a zvonit că avea o altă relație, dar și că-l mai iubește încă pe Răzvan.

Lidia Buble a reacționat pe rețelele de socializare pe baza acestui subiect, iar mesajul ei i-a lăsat din nou mască pe urmăritorii săi.

"Cu riscul de a fi mâine pe prima pagină în toate tabloidele, dar îmi asum și știți că sunt sinceră și nu am ce să ascund. Da, încă îl iubesc pe Răzvan, însă nu în modul în care poate vă imaginați voi. S-a transformat într-o prietenie, nu știu. Este o altfel de dragoste. Da, este adevărat. Este managerul meu și omul care mă susține cel mai mult în cariera mea și pe drumul pe care eu am ales să merg și căruia vreau să-i mulțumesc din suflet. Chiar pregătim niște proiecte super faine și curând vine și piesa nouă", a declarat Lidia Buble pe Instagram.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel