Lidia Buble, neagră de SUPĂRARE. Și-a făcut surorile de RÂS: "Vă spun aici, să vă ȘTIE o țară întreagă"

Lidia Buble a postat un mesaj dur la adresa surorilor sale, pe rețelele de școlarizare. Iată care este motivul.

Lidia Buble s-a supărat foarte tare pe surorile ei și a ținut să împărtășească asta cu fanii de pe rețelele de socializare. 

Lidia Buble este genul de persoană care spune lucrurile direct și fără menajamente, de fiecare dată când o supără ceva, iar asta s-a observat în toate aparițiile ei și în diverse postări. De această dată, s-a focusat pe surorile ei, care au dezamăgit-o.

Ce a supărat-o pe artistă

Motivul este unul ciudat, mai exact... o vacanță, pe care acestea au plănuit-o, dar nu au chemat-o pe și artistă, lucru care a supărat-o. Lidia Buble a ținut să le reproșeze public acest lucru și a postat un mesaj pe Instagram, în care le amintește că ea le-a luat mereu în vacanțele ei.

”Daniela Buble, Estera Buble, Diana Buble și Lorena Buble, să știți că sunt neagră de supărare pe voi. Și în cazul în care vă întrebați de ce sunt supărată pe voi…este foarte simplu. O să vă spun aici, să vă știe o țară întreagă. Deci... eu, anul trecut când am plecat, v-am luat cu mine. Iar anul acesta, voi ați plecat toate în vacanță și pe mine m-ați lăsat acasă. Mulțumesc, sunteți foarte drăguțe! O să vă mai iau cu mine în vacanță, mai ales pe tine, Esti.”, le-a transmis Lidia Buble surorilor sale pe Instastory.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel