Lidia Buble, în lacrimi. Buzdu și Morar au făcut-o să plângă

Lidia Buble a fost invitată, joi dimineață, la Morning ZU cu Morar și Buzdugan.

Fiind 1 Martie, aceștia au venit cu ideea ca artista să o sune pe mama ei, în direct, la Radio ZU. Lidia Buble a dat telefonul pe difuzor, motiv pentru care discuția a fost auzită de toată lumea. Momentul a fost unul extrem de emoționant pentru Lidia Buble care a izbucnit în lacrimi la auzul vocii mamei sale.

Vedeta a lansat recent piesa "Sărut mâna, mamă!".

Single-ul, o producţie EpiQ Records, este însoţit de un videoclip emoţionant, în care Lidia Buble ne prezintă o realitate pe care mulţi dintre noi o trăim, şi anume, timpul pe care uităm să-l mai alocăm persoanei care ne-a dat viaţă.

[citeste si]

"Gaşca de la EpiQ Records a reuşit să pună tot amalgamul emoţiilor mele pe note muzicale, de dragoste pură. Mi-e greu să cânt live piesa, pentru că mă podidesc lacrimile. Sper să vă fac şi pe voi părtaşi la cea mai frumoasă declaraţie de iubire pe care o poţi face celei ce ţi-a dat viaţă. Nu uita că timpul se scurge prea repede între rotiţele vieţii noastre şi, cât încă nu e târziu, pune telefonul la ureche şi şopteşte sincer 'Sărut mâna, mamă' !", declară Lidia Buble.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel