Lidia Buble, dezvăluiri despre relația cu Răzvan Simion: Un pachet de nervi. Plângeam!

Lidia Buble a mărturisit că noua ei piesă, "Tu", este inspirată din povestea de iubire pe care o trăiește alături de Răzvan Simion, matinalul de la "Neatza cu Răzvan și Dani".

Invitată la OK! TV LIVE, Lidia Buble a și-a deschis sufletul, vorbind despre relația cu iubitul ei, recunoscând că se regăsește în versurile noi sale melodii.

"Se întâmplă, ca în orice cuplu, ca eu şi Răzvan să mai avem şi perioade tensionate. La noi, de obicei, se întâmplă în preajma lansării unei noi piese, pentru că eu sunt foarte stresată atunci, îmi doresc ca totul să fie foarte bine organizat şi pus la punct. Sunt un pachet de nervi şi atunci Răzvan are suficientă răbdare încât să mă suporte, alteori se mai satură şi el şi mai sunt mici chestii, dar nu le putem numi certuri mari", a spus ea.

De asemenea, artista a vorbit despre începuturile relație cu Răzvan: "El şi-a făcut curajul de a mă aborda. Apoi au urmat şi primele noastre întâlniri... Iar eu, când ştiam că se apropie momentul să plece, plângeam. Deşi ştiam că urma să ne vedem a doua zi. Dar plângeam de fericire şi de dor, pentru că abia aşteptam să-l văd următoarea zi. Nu mi s-a întâmplat asta cu nimeni altcineva în afară de el. Şi da, eu am fost prima care a spus "Te iubesc". El s-a uitat la mine şi a spus: "Tu eşti sigură de treaba asta? Vezi că sunt două cuvinte mari".

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel