Lidia Buble a leșinat în timpul concertului: ''M-am trezit în culise''

Lidia Buble
Lidia Buble

Lidia Buble a leșinat în timpul concertului, iar Pepe și Dorian Popa au căzut de pe scenă. Jurații Next Star își aduc aminte de câteva momente mai puțin plăcute ale vieții de artist, sâmbătă, 28 iulie, de la ora 20.00, într-o nouă ediție a emisiunii.

Eram la Premiile MTV România, în 2004 cred, și tocmai primisem un premiu. În scenă era o gaură, nu mai știu cine o făcuse înaintea mea, cred că un artist de afară, dar nu mă anunțase nimeni de existența ei. Și, în timp ce cântam, am căzut sub scenă, frate. O jumătate de piesă am cântat de sub scenă”, povestește Pepe.

(w670)

Eu am căzut pe spate, la Bacău”, își amintește Dorian.

Eu am leșinat pe scenă, acum doi ani, într-o vară. Era foarte, foarte cald și, la ultima piesă, pur și simplu am căzut din picioare. Nici n-am realizat ce s-a întâmplat, m-am trezit în culise”, adaugă Lidia.

Altă dată m-am grăbit să ajung la scenă, am sărit un gard și mi s-au rupt pantalonii între picioare. Așa am cântat”, adaugă Pepe, amuzat.

Ce mai povestesc cei trei jurați, telespectatorii Antenei 1 vor afla sâmbătă, 28 iulie, de la ora 20.00, într-o nouă ediție a show-ului “Next Star”.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel