Liceeni, după 26 de ani. Cum s-au schimbat actorii din filmul cosiderat un fenomen

Considerat un fenomen și urmărit de milioane de români, "Liceenii" încă este unul din cele mai îndrăgite filme româneşti, pentru că aduce în prim plan povestea de iubire a doi liceeni, dar şi şotiile şi păţaniile elevilor de pe băncile şcolii din perioada comunistă. Trecerea timpului i-a "însemnat" pe toţi îndrăgiţii actori.

 Mihai, în viaţa reală Ştefan Bănică Jr., a rămas aproape la fel ca în urmă cu mai bine de două decenii. Spre deosebire de unii dintre actorii din film, Bănică nu s-a schimbat foarte mult de atunci. Nu s-a îngrașat, nu are burtă și este într-o formă bună, la fel cum era în urma cu 26 de ani.

Peste Oana Sarbu, timpul a trecut frumos. Aceasta  a fost,  împreună cu Ștefan Bănica, protagonista unei   scene de sex. Oana Sârbu își dedică timpul baiețelului ei. Trăieste o poveste de dragoste alături de  Robert Turcescu.

De o adevărată transformare a avut parte Ionică, Mihai Constantin, care s-a îngrăşat considerabil. Profesoara "Isoscel" a rămas aproape la fel ca acum 26 de ani. Chiar şi coafura este asemănătoare a Tamarei Buciuceanu.

 Costin Mărculescu, băiatul cu broaştele din film, a ajuns mare "crai" pe malurile dâmboviţene, uitând cât de frumos a pornit cu actoria.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel