Leonardo DiCaprio, s-ar putea retrage după "The Wolf Of Wall Street"

Paramount Pictures a lansat primul trailer pentru viitoarea producţie a regizorul Martin Scorsese “The Wolf Of Wall Street”, unde rolul principal a fost atribuit lui Leonardo DiCaprio.

Autor: Alexandra Dinu

Cei de la Paramount Pictures au de gând să menţină strâns relaţia cu regizorul Scorsese, aşa că după colaborarea lor la filme ca “Shutter Island” și “Hugo”, cei de la studio au dat undă verde rapid următorului proiect al regizorului.

Bazat pe memoriile lui Jordan Belfort, filmul îl aduce pe Leonardo DiCaprio în rolul unui broker cam petrecăreţ şi dependent de droguri, care a devenit milionar la vârsta de 26 de ani şi a fost pus sub acuzare în 1998 pentru fraudă și spălare de bani. El şi-a servit pedeapsa de 22 de luni într-o închisoare federală, iar filmul urmează destinul acestui tânăr milionar, până în anii '90, atunci când cariera lui este zdruncinată şi ajunge să fie condamnat la închisoare.

Trailerul pentru "The Wolf Of Wall Street" evidențiază o parte mai mult distractivă a poveştii și lasă afară deocamdată partea cu legile federale şi condamnarea personajului. Este destul de reconfortant să îl vedem pe DiCaprio într-un asemenea rol, mai ales că actorul a filmat scenele pentru acest film înainte de a-şi anunţa retragerea - parţială sau nu - din industria cinematografică.

În film mai joacă Jonah Hill, Kyle Chandler, Matthew McConaughey, Jean Dujardin, Margot Robbie, Jon Bernthal și Rob Reiner.

"The Wall Of Wall Street" ajunge în cinematografele din jurul lumii începând cu data de 15 Noiembrie.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel