Leonard Miron: "Da, sunt homosexual, care-i problema?"

miron
miron

Fosta vedetă TV, Leonard Miron, a  povestit, pentru prima dată, despre orientarea sa sexuală în cadrul unei emisiuni la Kanal D.

 În cadrul unei emisiuni la Kanal D, prezentatorul a povestit, pentru prima dată, despre orientarea sa sexuală. "Şi dacă sunt gay, care e problema?", a fost replica lui.În vârstă de 43 de ani, Leonard Miron este stabilit în momentul de față   în Rading, Marea Britanie, alături de prietenul său spaniol, Miquel.

 "Suntem parteneri de viaţă de 10 ani. După toate articolele din presă, cea mai afectată a fost mama. Înţelegerea dintre mamă şi fiu depăşeşte anumite obstacole, dar au fost reacţiile din jur. Ea ştia de relaţia mea. În Anglia, în Spania, pe nimeni nu interesează ce faci tu acasă, contează ce ştii să faci", a povestit Leonard Miron.

"Avem trei case, una la Piteşti, una la Madrid şi una în Anglia. Am scris împreună o carte, dar n-a scris nimeni despre chestia asta", a mai spus Leonard Miron.

 El a spus că a avut şi relaţii cu femei. "Înainte de Miquel am avut o relaţie de opt ani şi una de 4 ani. Întâlnirea cu el mi-a dat o stabilitate. Atunci m-am hotărât să plec. Am aplicat pentru o slujbă, am fost doi ani în Egipt, apoi am zburat. Acum sunt managerul echipei care lucrează pentru o bancă din Anglia".

     

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel