Leon, fiul lui Kamara, suferință din cauza unei ERORI medicale: A făcut un stop cardio-respirator

Foto: Instagram
Foto: Instagram

Kamara a făcut dezvăluiri despre boala fiului său, Leon. Cum a ajuns micuțul la tripareza spastică.

Kamara, unul dintre cântăreții trupei "Alb Negru", a trecut prin momente cuplite după nașterea fiului său. 

La 7 ani, micuțul Leon, fiul lui Kamara, a trecut prin nenumărate intervenții chirurgicale cu celule stem, după ce a fost diagnosticat cu o formă de paralizie cerebrală, tripareza spastică, la scurt timp după naștere. Problemele de sănătate au început încă din prima zi de viață și i-au afectat copilului partea stângă a creierului, cea responsabilă de zona motorie. 

Afecţiunea nu îi permite să meargă şi să îşi mişte mâna stângă, iar tatăl lui, Kamara, luptă din răsputeri să-l vadă vindecat. 

Kamara rupe tăcerea despre diagnosticul fiului său

Kamara a făcut acum noi dezvăluiri despre cum a ajuns micuțul să se îmbolnăvească, dar și care mai sunt riscurile de care încă nu a scăpat fiul său. Potrivit artistului, Leon trebuie să treacă printr-o nouă intervenție de miotenofasciotomie cât mai repede, iar dacă nu se va întâmpla acest lucru, există o șansă foarte mare să i se strâmbele oasele.

Mai mult, acesta a mai spus că de fiecare dată când fiul lui crește, mușchii lui nu se dezvoltă, însă oasele se lungesc, motiv pentru care are nevoie urgentă de operație. Artistul a mai dezvăluit că toate operațiile trebuie făcute până când micuțul lui va crește.  

"Până acum au fost tratamente în multe țări: Germania, Turcia, acum în Spania pentru că am făcut și anul trecut o operație de miotenofasciotomie. Când simți că nu mai poți, consider că e ok să spui, că e vorba și de cel implicat, Leon. La fiecare puseu de creștere mușchii îi rămân mici și oasele se fac mai lungi. Există riscul să i se strâmbe oasele. Această intervenție pe anul ăsta venea în luna mai, cel târziu, dar din cauza pandemiei a fost amânată. Doctorul a venit în România si l-a evaluat.

A zis că poate să o facă în septembrie. Aceste intervenții trebuie făcute până crește mare ca noi. Dacă nu s-ar opera la timp, problemele ar fi ireversibile. Oasele, dacă se duc într-o direcție, nu mai ai ce să mai faci. Când era mic nu părea să aibă așa probleme și am văzut mâna stângă că se îndoaie un pic", a spus Kamara la "Xtra Night Show" de la Antena Stars.

Boala lui Leon, cauzată de o eroare a medicilor

Kamara a dezvăluit că deși fiul lui s-a născut fără nicio problemă de sănătate, din cauza unei erori medicale, viața lui s-a schimbat în totalitate.

Din spusele lui, medicii care l-au adus pe lume nu l-au băgat la incubator așa cum ar fi trebuit și ar fi fost alăptat șase ore de la naștere, lucru care a dus la un stop cardiorespirator.  

"Afecțiunea lui de bază de tripareză spastică care a venit în urma unei paralizii cerebrale cauzată după naștere, pentru că el s-a născut normal. În urma faptului că nu l-au pus în incubator și l-au alăptat la 6 ore de la naștere, a făcut un stop cardiorespirator și de aici problemele", a completat el.

 
 
 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

O postare distribuită de ????K A M A R A ⭕ (@kamara_albnegru)

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel