Lemon8: A apărut o nouă rețea socială, combinația perfectă de Instagram, TikTok și Pinterest

Fotografie de la Kampus Production/ Pexels
Fotografie de la Kampus Production/ Pexels

Descrisă ca fiind combinația perfectă de Instagram, TikTok și Pinterest, Lemon8 este noua aplicație socială pe care toată lumea o descarcă în străinătate.

În afară de ClunHouse și BeReal, noua rețea socială despre care vorbește toată lumea este Lemon8.

Lemon8 este o aplicație de partajare a fotografiilor și videoclipurilor în stil Instagram, deținută de compania-mamă TikTok.  

Deși aplicația nu este nouă din punct de vedere tehnic (a fost lansată în țări precum Singapore, Thailanda și Japonia în 2020), a făcut mult zgomot în aceste zile, deoarece a fost una dintre primele 10 cele mai descărcate aplicații din lume săptămâna trecută.

Ce este Lemon8? 

Este o aplicație de socializare care organizează conținut foto și video în principal despre mâncare, wellness, frumusețe și călătorii, potrivit Grazia.

Pe Lemon8 poți, de fapt, să adaugi fotografii și videoclipuri la profilul tău, să explorezi o pagină de sugestii organizată special pentru tine și, de asemenea, să ”urmăriți” și să fiți ”urmăriți”; exact ca pe Instagram.

Totuși, spre deosebire de alte rețele de socializare, Lemon8 subliniază posibilitatea de a achiziționa conținutul pe care îl vezi fotografiat pe profilurile altor utilizatori. 

Cum funcționeazã 

Una dintre cele mai atrăgătoare caracteristici ale aplicației este utilizarea designului grafic în majoritatea postărilor.

Creatorii adaugă adesea text imaginilor, etichetând ceea ce este portretizat în fotografii sau unde să găsească acel obiect. Aceste etichete sunt adesea însoțite de link-uri. 

Nu numai fotografii, utilizatorii Lemon8 pot partaja și videoclipuri cu o durată de până la 60 de secunde și își pot reposta TikTok-urile. 

De ce a devenit atât de populară aplicația Lemon8? 

Potrivit multora, creșterea bruscă a popularității acestei rețele sociale se datorează publicității făcute de unii utilzatori TikTok foarte populari. Lemon8 și TikTok aparțin, de fapt, aceleiași companii-mamă, ByteDance, și se zvonește că a fost compania vea care a cerut utilizatorilor săi majori promovarea celei de-a doua rețele de socializare.

Un alt motiv pentru noua popularitate a lui Lemon8 este acela că iese în evidență față de alte rețele sociale, deoarece este un hibrid de conținut și cumpărături; o combinație perfectă între Instagram și Pinterest.  

La momentul în care a fost scris acest articol, Lemon8 nu este disponibil în România.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel