Lavinia Pîrva, imagine rară cu fiul ei: Nimic din ce era nu mai este la fel. Un omuleț atât de mic poate să schimbe o lume întreagă

Foto: Instagram Lavinia Pîrva
Foto: Instagram Lavinia Pîrva

Lavinia Pîrva a publicat un mesaj emoționant, alături de o imagine cu fiul ei și al lui Ștefan Bănică Jr.

Lavinia Pârva și Ștefan Bănică Jr. formează unul dintre cele mai solide cupluri din showbiz, dar sunt extrem de discreți în ceea ce privește viața de familie. Din când în când însă, cântăreața mai postează câte o fotografie alături de Ștefan Bănică, spre marea surprindere a urmăritorilor care nu ezită să comenteze. Același lucru îl putem spune și despre Alexandru, micuțul pe care-l au împreună. 

De multe ori, Lavinia Pîrva a fost criticată că nu-l arată pe băiețel, deși au trecut câțiva ani de când l-a adus pe lume. Fanii s-au obișnuit, așa că artista mai publică imagini cu fiul ei, alături de mesaje emoționante.

"Știți voi, dragi mămici, cum e când te duci la o nuntă! Cea mai importantă este mireasa, apoi nimeni, apoi vin restu' ! Mire, nași, părinți, etc.

Ei bine, așa și în viața mea de mămică! Am întâlnit pentru prima dată iubirea necondiționată!

Acea iubire lipsită de ego, iubirea în cea mai pură variantă care nu poate fi confundată cu iubirea față de partener, părinți și alti oameni extrem de importanți din viața mea! Aici mă refer la acea iubire care scoate supranaturalul din mine, mă face să descopăr zilnic abilități pe care nici măcar nu am bănuit că le am!

Am știut dintotdeauna că mămicile sunt cele mai creative ființe de pe pământ, cum fac ele o mâncare din orice, cum găsesc soluții imediate, cum acționează instinctiv înainte ca pericolul să apară, însă, ce nu am știut este faptul că un omuleț atât de mic poate să schimbe o lume întreagă în ochii mei! Nimic din ce era nu mai este la fel, toate astea datorită lui!", a scris Lavinia Pîrva pe pagina de Instagram, alături de fotografia cu cel mic.

Ștefan Bănică Jr, dat de gol de Lavinia Pîrva: E panicat și exigent

Lavinia Pîrva a făcut dezvăluiri din viața personală, de acasă. Vedeta a spus cum este Ștefan Bănică Jr ca tată și cum se descurcă cu micuțul Alexandru.

"E mai exigent și mai panicat", spune Lavinia. 

Lavinia Pîrva și Ștefan Bănică sunt foarte discreți atunci când vine vorba despre familia lor și au evitat până acum să-l expună pe fiul lor, motiv pentru care nu au publicat nicio fotografie cu fața lui, ci doar cu spatele.

"Alexandru semănă cu Ștefan când era mic. E blond, noi suntem bruneți amândoi. Eu sunt o mamă relaxată, l-am lăsat să mai și cadă. Îl las să experimenteze. Acum, la doi ani, urcă scările, n-are treabă. Ștefan e mai exigent și mai panicat. Îi e frică să nu cadă, să nu se lovească", a dezvăluit Lavinia Pîrva, la Prima TV.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Lavinia Pirva (@laviniapirvaofficial)

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel