Lavinia Pârva - reacţia neaşteptată cu privire la posibila sarcină

De la începutul relaţiei lor şi până acum, Lavinia Pârva şi Ştefan Bănică Jr. şi-au ţinut povestea de dragoste departe de ochii curioşilor.

Zilele trecute, în presă mondenă au tot apărut zvonuri cum că iubita lui Ştefan Bănică jr. va deveni mămică. Artista ar fi făcut mai multe teste medicale pentru a vedea dacă poate rămâne însărcinată în cel mai scurt timp.

Prezenţi la un eveniment unde Ştefan Bănică a primit un premiu de popularitate, Lavinia a fost întrebată despre posibila sarcina. Cântăreaţa s-a arătat vizibil deranjată de această speculaţie dar a acceptat să răspundă în speranţa că va pune capăt zvonurilor.

"Nu, nu sunt. Minciuni! Foarte multe minciuni! Nu m-a întrebat nimeni despre asta... Măcar un telefon să primesc! Nu e adevărat ce s-a scris. Despre noi nu spun preamulte decât că ne gândim să facem un duet artistic.", a mărturisit brunetă pentru cei de la ziarulring.ro.

Chiar dacă o viitoare sarcina nu se numără printre planurile Laviniei şi ale iubitului său, cântăreaţa ne-a dat de înţeles că cei doi se gândesc serios la o colaborare pe plan muzical: "Ne-am gândit la multe lucruri şi cu siguranţă veţi află numaidecât dacă vom face un duet." a mai declarat artista.


Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel