Lavinia Pârva a RUPT tăcerea. Adevărul despre Ștefan Bănică: "Zici ca ești cu BUNICUL, un STRES permanent"

Lavinia Pârva și Ștefan Bănică Jr. formează unul dintre cele mai discrete cupluri din showbizul românesc. Ce a spus artista despre relația cu Ștefan Bănică.

Lavinia Pârva și Ștefan Bănică Jr. formează unul dintre cele mai solide cupluri din showbiz, dar sunt extrem de discreți în ceea ce privește viața de familie. Din când în când însă, cântăreața mai postează câte o fotografie alături de Ștefan Bănică, spre marea surprindere a urmăritorilor care nu ezită să comenteze. 

Bruneta a postat în urma cu câteva zile, pe pagina de Instagram, o fotografie, unde apare alături de soțul său, fotografie în dreptul căreia a scris "familie".

Ce spune Lavinia Pârva despre relația cu Ștefan Bănică

Nu ştiu ce nu aş putea suporta într-o relaţie. Nu am o experienţă atât de vastă. Prima mea relaţie care se bazează pe seriozitate şi maturitate este cea cu Ştefan”, a spus Lavinia Pârva, citează evz.ro.

Lavinia Pârva și Ștefan Bănică Jr. s-au căsătorit în mare secret, în anul 2017 și au împreună un băiețel, iar imaginile de la marile evenimente au lipsit cu desăvârșire, spre dezamăgirea multora. 

"Un stres permanent”

”Lavinia mi-a adus linişte, echilibru şi este foarte frumos ce se întâmplă. Ne-am căsătorit, este un lucru normal, nu cred că trebuie făcut cu surle şi trâmbiţe, nu este genul nostru. S-a întâmplat într-un loc mai îndepărtat, i-am avut aproape pe prietenii noştri. Lucrurile importante trebuie trăite şi păstrate în intimitate pentru a te simţi bine, nu să fie un stres permanent”, declara Ştefan Bănică, în urmă cu ceva timp.

"Zici ca esti cu bunicul", "In sfârșit va văd împreuna!! Ce frumoși sunteți", "Stefan de ce nu pune nici o poza cu voi doi?", "In sfarsit,o poza in doi!", "Minunati! D-l Banica a întinerit lângă tine", "Și tu ești tot cu pălărie ca Andreea Marin", au fost câteva dintre comentariile oamenilor. 

 
 
 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

????‍❤️‍????‍????

O postare distribuită de Lavinia Pirva (@laviniapirvaofficial) pe

 
 
 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

☺️❤️????????#family @laviniapirvaofficial @stefanbanica.official

O postare distribuită de Lavinia Pirva (@laviniapirvaofficial) pe

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel