Laura Nureldin, la un pas de o tragedie: Mi-a sărit în față

Laura Nureldin a trăit o spaimă groaznică, în urmă cu puțin timp, pe Calea Dorobanți.

Laurla Nureldin, fosta prezentatoare de știri de la Antena 3, a avut parte, astăzi, de un eveniment care era să se transforme într-o adevărată tragedie. Jurnalista a povestit cum s-a trezit în fața mașinii cu o persoană pe trecerea de pietoni de pe Calea Dorobanți.

"Vreau și să cer scuze celuilalt pieton"

"Gazela bipedă de sex masculin care mi-a sărit în față la ceas de seară, pe o trecere de pietoni de pe Calea Dorobanți, mi-a amintit două chestiuni:
1. Certitudinea unora că, odată ce șoferul calcă frâna, mașina aia înțepenește în mod miraculos pe asfalt, printr-o vrajă care anulează și inerție și tot. Ei, bine, nu: mașina este cel puțin o tonă de fier. Dacă tu țâșnești (pe trecere, știu, regulamentar) mai ceva ca Usain Bolt, fără să te asiguri, s-ar putea ca vraja aia de înțepenit roțile pe asfalt să nu funcționeze. Pe această cale vreau și să cer scuze celuilalt pieton, care era cât pe ce să cadă victimă inocentă șocului meu pricinuit de pățania cu gazelul. Sorry and thank you.
2. Certitudinea mea că pe strada Gh. Demetriade se lucrează la un buncăr. Sau la un tunel de la Ambasada Germaniei tooocmai până la Berlin. Altfel nu-mi explic ce mama lui Lucifer sapă ăia de două luni și tot nu termină", a povestit Laura Nureldin.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel