Laura Nureldin, după deparajul lui George Buhnici: Comentariile au potențial letal

foto captură video
foto captură video

Jurnalista Laura Nureldin a reacţionat după derapajul lui George Buhnici privind corpul femeilor. 

"Am vrut să scriu, mi-am dat peste degete, iar am vrut să scriu, iar mi-am dat peste degete.

Dar, ca supraviețuitoare a unei tulburări de nutriție cu potențial letal - anorexia - nu pot să mă abțin. Comentariile făcute de acel domn pe care nu îl voi numi, pe lângă latura perversă a faptului că un bărbat în toată firea evaluează trupurile unor fetițe de 12 ani, au și ele potențial letal. Da, comentariile.

Pentru că din cauza lui și a altora ca el, multe fete de 12 ani se vor privi în oglindă și vor ajunge să își deteste corpul. Să SE deteste. Să se urască. Iar unele dintre ele vor ajunge să își facă rău. Într-un fel sau în altul.

Imaginea lor de sine va fi afectată (poate iremediabil) de elucubrațiile unui individ care tocmai a reușit să cadă în mocirlă. Noroc că, atunci când ești acoperit de lături, nu ți se mai văd defectele fizice. Doar celelalte, pe care nu le mai poate masca nimic", a scris Laura Nureldin pe Facebook.

George Buhnici, în urmă cu o lună: Nu m-am luat niciodată de corpul cuiva, de felul cum arată

Într-un videoclip în care răspundea unui blogger care l-a făcut "dolofan", George Buhnici spunea, în urmă cu o lună, că "nu m-am luat niciodată de corpul cuiva, de felul cum arată". Asta se întâmpla în urmă cu o lună. 

"Nu m-am luat niciodată de corpul cuiva, de felul cum arată şi nu voi răspunde la body shaming decât cu această promisiune. Voi face tot ce este moral şi legal pentru a te face să înţelegi că nu ai nicio autoritate şi niciun drept să faci aşa ceva încă o dată. Eşti un bărbat de peste 40 de ani, nu un copil care îi face dolofani pe alţii", spunea George Buhnici la adresa lui Zoso, cunoscut blogger. CITEŞTE AICI MAI MULTE

George Buhnici se declară victimă în scandalul generat de afirmațiile sale despre femei: Cine-i controlează?

”Sunt norocosul soț al unei femei frumoase, alături de care trăiesc de prin 2007.

La cât mă pricep eu, femeilor le place să fie admirate, respectate, să primească flori și complimente. Să îi spui unei femei că arată mai tânără decât vârsta din buletin este ceea ce își doresc marea majoritate, mai ales după vreo 30 de ani. În cazul soției mele, chestia asta se vede. E meritul ei că se îngrijește iar asta m-a motivat și pe mine în ultimii ani să revin de la vreo 100 de kilograme spre o siluetă… normală” a scris George Buhnici pe site-ul său.

”Însă nu despre asta e scandalul zilei. Ci despre faptul că aș încuraja pedofilia și că aș fi misogin” a continuat el. Vlogerul mai scrie că toți cei care-l cunosc știu ce relație are cu soția sa, dar și că nu încurajează pedofilia, așa cum s-a înțeles/comentat în spațiul public. El lansează și o teorie despre ce se întâmplă, susținând că interviul nu a fost unul de succes, ci unul rostogolit după o săptămână pe anumite grupuri, de unde a fost amplificat în ultimele zile. 

George Buhnici duce discuția spre obezitate, chiar dacă în răspunsurile date a vorbit despre vergeturi și celulită. ”Obezitatea este o problemă națională.” scrie el în susținerea sa.

”Da, am spus că fetele ar trebui să mai treacă pe la sală. Întrebați antrenorii de toate felurile câți copii mai ajung la sport. Am spus-o pe un ton sarcastic, cu ironie, pentru un show de TV și a deranjat. Dar e adevărat.” a mai susținut el. 

CITEŞTE AICI MAI MULTE

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel