Laura Cosoi, despre al treilea copil. Cum a reacționat soacra vedetei

Foto: Instagram Laura Cosoi
Foto: Instagram Laura Cosoi

Laura Cosoi a vorbit despre cel de-al treilea copil și despre reacția soacrei. 

Laura Cosoi este una dintre cele mai cunoscute vedete din România, dar după ce a devenit mamă, s-a retras din lumina reflectoarelor.

Laura Cosoi are o familie frumoasă, un soț care o iubește și o susține necondiționat și două fetițe. 

Actrița se gândește la a treia sarcină și a făcut primele declarații despre venirea pe lume a unui nou membru, dat fiind faptul că și-a dorit dintotdeauna o familie numeroasă. 

Cu toate acestea, actrița își dorește mult și un băiețel, dar cei doi soți vor să mai aștepte până când fiica lor cea mică, Vera, ca merge la creșă. 

Ce părere are soacra Laurei Cosoi despre al treilea nepot

Laura Cosoi a dezvăluit că soacra ei își dorește ca ei să nu mai aștepte atât de mult și să facă cât mai repede al treilea copil. 

"Soacra mea este o femeie minunată. Îmi spune mereu: hai, mergeti în vacanță, hai, faceți-l pe al treilea copil. Nu sunt gravidă, nu încă. Îmi spune tot timpul ca sunt frumoasă. Cosmin, soțul meu, are grijă de Vera noaptea, o înțarcă noaptea. Mă ajută foarte mult", a declarat Laura Cosoi, în cadrul emisiunii "La Măruță".

Laura Cosoi, despre soțul ei

Laura Cosoi și Cosmin s-au căsătorit în anul 2015, iar la trei ani distanță a apărut pe lume prima lor fiica Rita. În anul 2020, cei doi au devenit părinți pentru a doua oră după ce actrița a adus-o pe lume pe Vera.

Cei doi formează unul dintre cele mai apreciate și longevive cupluri din showbiz-ul românesc, însă începutul relației lor nu a fost chiar roz.

"Înainte, când eram doar prieteni, nu prezenta datele astea. Ne știm din 2003, iar relaţia noastră a început în 2012, însă de câte ori ne vedeam înainte de a fi împreună, mi se părea un Don Juan și ne povesteam toate lucrurile. Dar niciodată nu a făcut vreo mişcare greşită, care să mă facă să cred că are alte intenţii. Era prudent şi asta mi-a plăcut. Păstra distanţa necesară şi nu întrecea limita, lucru care îmi dădea mie un confort", a povestit Laura Cosoi.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel