Laura Cosoi, declarație bombă despre Smiley înainte de nunta ei

Cu o săptămâna înainte de a se căsători cu iubitul ei, Cosmin Curticăpean, Laura Cosoi a mărturisit că încă ține încă legătura cu Smiley.

Întrebată dacă Smiley o mai caută din când în când și dacă mai vorbesc după despărțirea fulger din 2012, Laura Cosoi a dat cărțile pe față: "Am rămas în relații bune cu Smiley, atât vă pot spune".

Mai mult, actrița a lăsat loc interpretărilor când a venit vorba dacă fostul ei iubit va fi prezent la căsătoria ei de pe 7 august: "Toți cei care se bucură pentru mine și Cosmin sunt bine-veniți la nuntă".

Cel mai important eveniment din viața Laurei Cosoi va include și o petrecere despre care actrița nu vrea să sufle nicio vorbă: "Am găsit persoana potrivită și sunt pregătită să mă mărit. Slujba religioasă va fi la romano-catolici, la Iași, la biserica la care am fost botezată. Va mai fi o slujbă și la Târgu Mureș, de mulțumire. Nașii noștri vor fi prieteni de familie care nu sunt persoane publice și care vor să rămână așa. Petrecerea va fi în două locuri diferite... La Iași, în curtea Conacului Polizu, și la Târgu Mureș, într-un loc... secret", scrie Ziarul Ring.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel