Laura Andreșan, însărcinată: Ceva în tine macină. Te doare!

Laura Andreșan și Grasu XXL urmează să devină părinți. De curând, viitoarea mămică a transmis un mesaj, cu țintă directă, pe Instagram, observând un fenom extrem de deranjant, printre mame, pe rețelele sociale.

"Am văzut că este un trend printre mămici să idealizeze acest gest natural (n.r. alăptarea). Da, cunosc (și am studiat pe larg) efectele benefice ale alăptării la sân. Da, îmi doresc să îmi alăptez copilul. Dar de aici și până la a transforma ceva natural într-un act «sfânt» e cale lungă. Eu cred că fiecare mamă face ce poate mai bine pentru copilul ei. Unele mame, din motive de sănătate poate, nu pot să alăpteze, și să ferească sfinții să expună vreo mamă o poză cu copilul și biberonul, că atât i-a fost. În nici câteva minute sar toate mămicile în capul ei cu sfaturi de parenting despre beneficiile alăptării.

Desigur cele mai aprige datătoare de sfaturi, în general, nu au pregătire nici medicală și nici în psihologia copilului, ci pur și simplu «știu ele» pentru că ele vai, dar vai... alăptează sau au alăptat. Ori asta mie îmi miroase a... micime, ca să nu îi spun altcumva, mai dur așa. În plus nu cred că sfătuitoarele își dau cu părerea cu bună intenție (asta e de suprafață și e falsă), ci cred (pe baza studiilor mele) că doar fac gargară, una menită să le confirme lor că sunt mame bune, sau mame mai bune decât o altă femeie care nu poate alăpta. Ori atunci când ai nevoie de confirmare... ceva în tine macină, ceva te râcăie, poate o voce mută ce-ți șoptește că nu ești ceea ce pretinzi. Și evident te doare...", a scris Laura Andreşan pe Instagram.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel