La Giurgiu nu mai umblă câinii cu covrigi în coadă. Umblă clanurile cu politicieni în buzunar.

Crime se întâmplă peste tot în lume. Bătăi prin baruri, de asemenea! Altercaţii în urma cărora unele persoane pot ajunge la spital există pretudindeni dar moartea, la Giurgiu, a baschetbalistului american Chauncey Hardy pune în evidenţă un întreg mecanism care funcţionează acolo.

razvan dumitrescuNu oriunde în lume un om este tratat ore bune de comă alcoolică când de fapt avea traumatism cranio-cerebral. Nu se întâmplă peste tot ca exact în ziua şi la momentul altercaţiei cauzatoare de moarte, camerele de luat vederi din club să nu funcţioneze. Este varianta pe care unele surse apropiate anchetei o susţin şi nu îmi este în acest moment foarte clar dacă nu au funcţionat sau, pur şi simplu cineva a şters imaginile...

Ar fi fost util să existe acele înregistrări pentru că managerul clubului de baschet susţine că sportivul a primit un pumn, o sticlă în cap şi a fost apoi călcat în picioare de mai multe persoane!

Totul ar fi fost muşamalizat de bodyguardul localului, fost poliţist. De la el ar fi plecat şi informaţia falsă că baschetbalistul e beat, de unde şi coma alcoolică despre care se vorbea într-o primă fază la spital.

Nu peste tot în lume poliţia să grăbeşte să anunţe că suspectul nu face parte din vreo grupare infracţională, pentru ca apoi să apară poze cu agresorul alături de un şmecher din clanul “Butoane”!

Mai cred că în puţine locuri de pe această planetă un şef de poliţie se poate face de râs în ultimul hal la televizor, când spune că la el în oraş nu sunt clanuri dar apoi o corectează pe moderatoare:nu Butoaie, Butoane... Pai bine domnule şi ăştia nu sunt clanuri?Sunt o mare familie... Aşa a sunat răspunsul!!!

Sunt convins că în lumea asta – cât e ea de mare – există politicieni care au legături cu lumea interlopă, dar mai cred că unul dintre locurile în care aşa ceva se întâmplă este chiar Giurgiu pentru că am văzut imagini cu senatorul Cezar Măgureanu de la PDL primit cu pupături la o paranghelie la care cânta Adrian Minune chiar de şeful marii familii “Butoane”, ca să fiu exact şi să folosesc terminologia utilizată de mai marele poliţiei locale.

Se mai spune că şi primarul Iliescu ar fi fost ajutat în campania din 2008 de indivizii ăştia, ceea ce nu poate fi din start exclus având în vedere că dânsul e veşnic colo, în curând va număra mandatele pe degetele de la ambele mâini şi o astfel de performanţă nu poate avea în spate doar votul de la urne, trebuie să conţină şi un considerabil sprijin financiar.

Închei prin a remarca încă o minune. Firesc, agresorul are şi un avocat. Când vezi însă ce se spune despre apărător încep să-ţi joace semnele de întrebare în faţa ochilor: fost procuror şef adjunct la Parchetul Giurgiu, fost director al Direcţiei Generale Anticorupţie de acolo, plecat din poliţie prin demisie în urma unor acuzaţii de contrabandă cu ţigări! Uite de ce fumatul dăunează grav sănătăţii...

Moartea acestui tânăr ne arată nouă felul în care s-a structurat în aceşti ani Romania, acolo, jos. Nenorocirea noastră este aceea că plasa asta infectă de combinaţii dintre hoţii şi vardiştii locului pe care avem dreptul să o bănuim după toate elementele sus amintite pătrunde din ce în ce mai adânc în sferele puterii politice şi se întâmplă ăsta de când avem aşa zisul vot uninominal.

Acest sistem a oferit prilejul unor găşti cu bani să-şi cumpere politicianul după principiul te sprijin la alegeri, mă ajuţi după. La Giurgiu nu mai umblă de mult câinii cu covrigi în coadă, umblă clanurile cu politicieni în buzunar.

Poate că aşa se explică şi plăcerea unora de a se înrudi prin botez cu alde Bercea Mondial deşi, dacă eşti frate cu preşedintele republicii ar trebui să te fereşti de aşa ceva măcar din motive de imagine. Când însă nici imaginea nu mai contează, am dreptul să cred că în spate legăturile sunt de altă natură, mult mai importante...

Citeşte şi:

Soţia primarului din Giurgiu: Chauncey Hardy a fost călcat în picioare. Înclusiv de fete

Fotografia care arată motivul scandalului, în cazul decesului baschetbalistului Chauncey Hardy

Hardy Chauncey, omorât pentru că a pus o şapcă pe capul unei fete

Paznicii clubului unde fost atacat Hardy îi acopereau pe membrii clanului “Butoane”

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel