La 82 de ani continuă să apară pe prima pagină a revistelor de modă

Are 82 de ani și continuă să apară pe prima pagină a revistelor de modă, având în spate o carieră de aproape șapte decenii.

La o vârstă la care multe contemporane ale sale sunt de mult uitate sau din păcate decedate, Carmen Dell'Orefice continuă să pozeze pentru campanii publicitare ale unor produse de lux, precum Rolex, şi urcă pe podiumurile internaţionale pentru Gaultier, Galliano sau Mugler, scrie Daily Mail, potrivit realitatea.net.

Carmen Dell'Orefice a fost remarcată de soția fotografului Herman Landschoff la vârsta de 13 ani, iar la 15 ani apărea pe coperta revistei Vogue. A avut colaborări cu fotografi legendari, precum Cecil Beaton, Norman Parkinson şi Richard Avedon, a fost căsătorită de trei ori și are o fiică, Laura, acum în vârstă de 60 de ani.

Singurul copil al unui tată imigrant italian și mamă maghiară, Carmen Dell'Orefice oferă o imagine incredibil de izbitoare chiar și la 82 de ani: o statură înaltă și subțire, păr argintiu, pomeți înalți, netezi și o piele fermă.

Deși admite că Dumnezeu i-a oferit o structură osoasă armonioasă, Carmen Dell'Orefice recunoaște că a apelat și la alte mijloace pentru a se menține în formă, dar sfătuiește că o auto-disciplină în dietă trebuie să existe permanent.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel